(۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ ۱۰:۰۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: من جایی کار اونا رو تایید کردم که یه سوزن به خودم بزنم؟
شما خودتون میبرید خودتون میدوزید. خودتون جای من قضاوت می کنید. خودتون حرف میذارید تو دهن من.
شما پستهای دیگه هم که میذاشتید در مورد این میگفتید که دختر این توقعات را داره در حالیکه خودش آدم خاصی نیست و یا اینکه مسئولیتهای اصلی زندگی را نمیپذیره ولی توقعات بیجا داره. من هم این مثالها را براتون زدم که بدونید پسرها هم خودشون را از تک و تا نمیندازن با این ادا و اصولهاشون. اونهایی که چنین رفتارهایی را کردن مثل همین مثالهایی که براتون زدم یه رفتار خیلی غیرمنطقی بود که یه پسر میتونه انجام بده!
همچنین به نقل سخن از آقا بهنام ،وقتی خواستگاری سنتی انجام میگیره میتونه هر واکنشی داشته باشه. هرکدوم از ما برای خودمون بهترین هستیم. اگر نظر و دیدگاهی از دختری دیدیدم نگاه یکجانبه را کنار بگذاریم و قبول کنیم اون هم حق انتخاب داره. شما توی چندین پستهایی که قبلا گذاشتید با یک نگاه حق به جانب فقط از دخترها انتقاد میکنید و این واقعا ناراحت کننده هست که میاید میگید "کجای کاری عامو دختره اومده اینجوری میگه"، بدون اینکه بگید حالا اون پسر چه بوده و چه ملاکهایی برای زندگی داشته فقط یکطرفه میایید میگید دختره اومده اینجوری میگه....
والا من همیشه دخترهایی که جواب رد به داداشم دادن را تحسین کردم! هرکدومشون یه تلنگر برای داداشم بودن که ماشالله فقط ادعا بود
)) همین نظرات و دیدگاههای دخترها را دست کم نگیرید که خودش برای بزرگ کردن آقایون یک کلاس درس هست....