(۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۰۳:۵۱ ب.ظ)kilookiloo نوشته شده توسط: (24 فروردین ۱۳۹۷ ۱۲:۲۶ ق.ظ)sanaz777 نوشته شده توسط: ببخشید نمیدونستیم مادر به تنهایی بچه رو میاره! دیگه تا کی میخواد این بحث های جنسیتی ادامه داشته باشه نمیدونم
اگه طرف مقابل شما بگه من کار نمیکنم و خرج زندگی رو نمیدم مگر اینکه تو هم کار کنی و خرج خودت رو در بیاری عکس العملت چیه ؟ اگه میگی چه آدم منطقی و خوبی که این حرف شما (بچه رو به تنهایی میاره) هم درسته ولی اگه میگید نمیتونه شمارو مجبور کنه و ... الآنم حق ندارید بگید که بچه داری و مراقبت از اون وظیفه شما نیست
من خودم حاضرم با کسی ازدواج کنم که کار میکنه و من بمونم خونه آشپزی و بچه داری کنم نمیگم این کار از کار بیرون ساده تره ولی بین کارهایی که انجام میدی وقت اضافه برای مطالعه و بازی و درس و .... هم داری
خانم ها (لااقل اونایی که من دیدم) به درآمد خودشون به عنوان آپشن اضافه و کمک خرج نگاه می کنن نه به عنوان مسئولیت. از طرفی
حقِ کار کردن رو میخوان و از طرفی حاضر نیستن
مسئولیتی در قبال این حق داشته باشن. میخوان
حق درس خوندن داشته باشن اما اینکه بعدش در قبال وقت و سرمایه ای که بابت درس خوندن اونها خرج شده حاضر نیستن
مسئولیت اشتغال رو به عهده بگیرن (میخوان یه کاری انجام بدن اما الزامی نمی بینن). کلا خانم ها تناسب بین
حق و
مسئولیت رو دوست ندارن.
بعدا نوشت: یادم نبود چنین پست هایی رو ترک کرده بودم. به هر حال شما میتونید چنین بحث هایی رو داشته باشید و به دلیل منطقی نبودن خانم ها، هیچ وقت قانع نمیشن. راه حل دیگه اینه که مثل من بیخیال فکر کردن به این قضیه بشید و کلا تمرکز کنید رو چیزای جالب تر!