(۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۱۹ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: یه سوال تخصصی دارم بیشتر آقایون نظر بدن اگر خانون ها هم بگن ممنون می شم !؟
اگه شما با یکی آشنا بشی برای ازدواج و ببینی طرف مقابلت هم از لحاظ سنی و هم اخلاقی و رفتار بهت می خوره و هم کارمند رسمی باشه ولی قیافش به دلت نشینه چیکار می کنید واقعا ؟ آیا اگه اون حس ایجاد نشه بقیه موارد که گفتم رو لحاظ نمی کنید ؟
با خودت رو راست باش
من به شخصه خیلی قیافه برام مهم نیست، منتهی جذب یه تیپ خاصی از آدما میشم، اگه یه نفر توی اون دسته نباشه به احتمالا خیلی خیلی زیاد اصلا بهش فکر نمیکنم،بودن موردایی که حتی خوش چهره بودن طبق معیارهای موجود ولی به دل من نمی نشستن و ته دلم راضی نبودم.
البته معیارهای زیادی وجود داره،این یکیش هست توصیه میکنم که حتما این کتابو بخونی، من دو فصلش رو خوندم و به شدت توصیه میکنم بخونیدش، آنلاین هم هست میتونی از طریق اپلیکیشن طاقچه دانلود کنی و بخونیش.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
«ازدواج عاقلانه» کتابی گردآوری و ترجمه شمسالدین حسینی (-۱۳۵۱) و الهام آرامنیا (۱۳۵۳) است. در مباحث این کتاب از نظریات دکتر باربارا دی آنجلیس، دکتر نیل کلارک وارن و دکتر پاتریشیا لاو استفاده شدهاست. این اثر در دوازده فصل بهطور گام به گام به شما کمک میکند که ابتدا خود و نقاط مثبت و منفی خود را بشناسید و سپس به شناخت دیگران و کسی که قرار است شریک زندگی شما در آینده باشد بپردازید. در ادامه موضوع عشق و مراحل عاشقشدن را مطرح کرده و توضیح میدهد و بعد از آن به آسیبشناسی ازدواج از جمله دلایل اشتباه ازدواج، اشتباهات رفتاری همسران و موضوع تفاهم و تعهد میپردازد و در فصل انتهایی نیز از چند واقعیت در رابطه با ازدواج و زندگی مشترک سخن میگوید.