(۲۲ فروردین ۱۳۹۷ ۱۰:۲۵ ب.ظ)big cloud نوشته شده توسط: من فوبیای مهاجرت دارم اما الان دارم جدی به رفتن فکر میکنم. کسایی که تجربه زندگی اینور و اونور را داشتن یه مختصر راهنمایی بدن ممنون میشم ببینم میصرفه جمع کنم برم از صفر شروع کنم یا نه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
درباره رادیو دال
مگه این نیست هرکدوم تا آخر عمر یه تعداد محدودی واژه میتونیم بگیم و بنویسیم و تایپ کنیم؟ پس بهتر نیست از این واژه ها به بهترین نحو ممکن استفاده کنیم و کلماتمون را تا جایی که میشه با افراد بیشتری به اشتراک بذاریم؟
رادیو دال هم با همین ایده شکل گرفته: من که میشستم با دوستام گپ بزنم و ازشون راجع به مهاجرت و کار و زندگی سوال بپرسم، خب چرا حرفها و تجربیاتشون رو با بقیه به اشتراک نذارم؟
به خصوص که وقتی میبینم خیلیها واقعا، از جمله خود من نمیدونن که زندگی بعد از دانشگاه یا در محیط کار چه گزینههایی پیش روشون میذاره.
(۲۲ فروردین ۱۳۹۷ ۰۸:۳۳ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: هنوزم پروژه جدید رو با انگیولار شروع می کنن یا رفتن سراغه ویو و ری اکت؟
پروژه ای که من درگیرشم خیلی بزرگه و دو سال هست که در حال پیاده سازی هست و حالا حالا ها تغییر نمیکنه. ولی فکر کنم اکثرا ریکت کار میکنن دیگه
(۲۲ فروردین ۱۳۹۷ ۰۴:۴۴ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: یا چی؟!
بازم جواب شما یاچی هست.
(۲۲ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۵۶ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: گالپ جایگزین گرانت شده یا هنوزم گرانت رو بورسه؟
الان webpack رو بورسه
(۲۳ فروردین ۱۳۹۷ ۰۲:۳۴ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: نکته: پسر ها غول چراغ جادو نیستن که آرزوهای دیگران رو برآورده کنه.
به قول یکی از دوستان: شوهر بابات نیست