زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۷:۳۵ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۴۱۹۱
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۴۵ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۳۷ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  
(09 اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۸ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط:  
(09 اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  میدونه؟ وقتی بحثش میشه نمیگه من منت گذاشتم سر شوهرم که کار کردم و کمکش کردم؟
بستگی به آدمش داره.. نه جنسیتش
همونطور که یه مرد هم میتونه سر خرج و مخارج خونه اش که وظیفشه منت بذاره.
عجب! بازم میرسیم به همون قضیه که زن ها چیزی رو وظیفه خودشون نمیدونن.
زن ها؟ کل زنان ایران و جهان که حدود ۴ میلیارد زن میشه رو میشناسید مگه و از نزدیک باهاشون برخورد داشتید که انقدر با قاطعیت هم اینو میگید که زن ها چیزی رو وظیفه خودشون نمیدونن؟!Big Grin تو هر جنسیتی آدم خوب و بد هست و هیچ کسی مطلقا خوب یا مطلقا بد نیست.
گفتم که قبلا.. شما دید مردانه (و یا بهتره بگم تا حدودی مردسالارانه ای) دارید و میگید چون من (شخص من) قبول ندارم زن ها هم نباید مخالف من باشن!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: nlp@2015 , Soldier's life , Amir V
ارسال: #۴۴۱۹۲
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۵:۵۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۵:۵۶ ب.ظ، توسط SepidehP.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
هوشمندسازی یه سیستم یعنی چی؟!!

مثلا یه طراحی شده برای اتوماسیون یه کتابخونه، حالا میگن میخوایم این سیستم مدیریت که شامل همه بخشای کتابخونه میشه؛ هوشمند باشه. این یعنی چی؟!Undecided

هرچی هوشمندسازی شنیدم با سنسور و این چیزا بوده ولی تو این مورد که همچین چیزایی مطرح نیست...

وقتی درباره تو حرف می زنم
صورتم را
دوست دارم...
ارسال: #۴۴۱۹۳
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۷:۴۶ ب.ظ
سلام
بعضی از کاربران هم ظاهرا مهمترین دغدغه ی زندگیشان چرایی کار کردن خانم هاست وبه جز این گویا هیچ مشکل دیگری ندارند...
البته به قول دوستان اشاره به کاربر خاصی هم نباشه

چقدر این catch up خوبه پیشنهاد میکنم برای قوی شدن تمرکز هر چند وقت یکبار بازی شود
ارسال: #۴۴۱۹۴
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۸:۴۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۱۰ ب.ظ، توسط MarkLand.)
بلهه....

think positive
ارسال: #۴۴۱۹۵
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۹:۵۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۰۲ ب.ظ، توسط diligent.)
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  اولا که من از طرف خانم ها نظر ندادم بلکه در مورد خانم ها نظر دادم. من نماینده خانم ها نیستم که بخوام از طرف خانم ها نظر بدم.
اینا بازی با کلماته. وقتی میگید خانمها یعنی منظورتون نظر همه خانمهاست. همه خانمها هم فقط اون چند تایی نیستن که شما خواستگاری شون رفتین یا احیانا دور و بر زندگی تون دیدین.

(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  دوما هر وقت بحث وظیفه میشه چیزی که میشه دید اینه که خانم ها هیچ وظیفه ای برای خودشون قائل نیستن. همه چیز رو (کار، بچه، کار خونه) آپشن میبینن.
سوما شما یه زنی به من نشون بدید که وقتی میرسه به مثلا خونه خریدن بیاد بگه: من کار می کنم پس وظیفه دارم نصف پول خونه رو بدم. وقتی هم کمک می کنن به عنوان آپشن به قضیه نگاه می کنن نه وظیفه و مسئولیت.
چرا اینقدر برا خودتون سختش میکنین؟؟ وظیفه یا آپشن هر چی. زنی که زندگی و همسرشو دوست داره تمام سعی شو میکنه از خرجای زندگی کم کنه. به تعداد زن هایی که تا الان تو زندگیم دیدم میتونم از این خانمها بهتون معرفی کنم
امیدوارم به زودی آدم زندگی خودتونُ پیدا کنین

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
 سپاس‌گزاری شده توسط: Amir V , SepidehP
ارسال: #۴۴۱۹۶
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۲۴ ق.ظ
روحانی ۹۴: تحریم باید از بین برود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود.
روحانی ۹۶: برجام کلید بود نه شاه‌کلید.

منابع:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.

و تابناک

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: ezra
ارسال: #۴۴۱۹۷
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۵۰ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۲۴ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  روحانی ۹۴: تحریم باید از بین برود تا مشکل آب خوردن مردم حل شود.
روحانی ۹۶: برجام کلید بود نه شاه‌کلید.
منابع:

و تابناک

در وهله‌ی اول بگم که من کوچک‌ترین امیدی به اصلاح‌پذیری این سیستم ندارم، پس طرفدار اصغر و اکبر نیستم.
لینک خبر رو خوندم، گفته باید تحریم‌ها از بین بره که سرمایه بیاد و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن حل بشه منابع آبی زیاد بشه، بانک‌ها احیا بشن.
با تحریم‌ها هیچ کشوری جرات سرمایه‌گذاری نذاشت و بدون سرمایه‌ی و امکانات خارجی هم نمیشه کارهای زیربنایی کرد (نمونه‌ش صحبت‌های زنگنه در مورد پیمانکارهای داخلی که پروژه رو با چند برابر بودجه‌ی در نظر گرفته و زمانِ چند برابر زمان پیش‌بینی شده تحویل می‌دادند).
برجام باعث شد تحریم‌های هسته‌ای برداشته بشن و حداقل در زمینه‌ی نفتی تولید از دویست هزار بشکه‌ای که در زمان احمدی‌نژاد رسیده بود برگرده به دو میلیون و خورده‌ای. همین الانش هم کلی کسری بودجه هست، با فرض اینکه بدون برجام هیچ تحریم دیگه‌ای اضافه نمیشد، الان وضع مملکت با دویست هزار بشکه نفت چجوری بود فکر می‌کنید؟ جدا از اینکه قطر به تنهایی کل نفت و گاز میادین مشترک رو می‌مکید و سرمون بی‌کلاه می‌موند.
اینکه برجام شاه‌کلید نبود کلید بود هم طبیعی هست، کما اینکه من ندیدم روحانی جایی گفته باشه که با برجام خروار خروار سرمایه وارد کشور میشه. برجام صرفا باعث رفع یه سری از تحریم‌ها بود. ولی حمایت از تروریسم (درست یا غلط) و پول‌شویی، عدم تضمین مالی و عدم شفافیت مالی، عوامل دیگه‌ای هستند که در کنار رفع تحریم‌ها باید عملی بشه تا سرمایه و همکاری کشورهای دیگه جذب بشه. هیچ شرکتی ریسک نمی‌کنه بیاد جایی سرمایه‌گذاری کنه که با فتوای یه امام جمعه فرداش ممکنه یه عده بریزن کرکره‌ی کل شعبه‌هاش رو بکشن پائین. همین الانش هم که دولت تعهد به اجرای برنامه‌ی اقدام داده تا از لیست سیاه پول‌شویی FATF خارج بشه (خارج شدن از لیست سیاه لزوما به معنی جذب سرمایه نیست، ولی بودن در لیست سیاه باعث عدم ورود سرمایه میشه) به اسم کاپیتولاسیون کلی تحت فشار هست در حالی که همه‌ی کشورها عضو این سازمان هستند.
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud , Amir V
ارسال: #۴۴۱۹۸
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۵۸ ق.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ ق.ظ)Behnam‌ نوشته شده توسط:  در وهله‌ی اول بگم که من کوچک‌ترین امیدی به اصلاح‌پذیری این سیستم ندارم، پس طرفدار اصغر و اکبر نیستم.
لینک خبر رو خوندم، گفته باید تحریم‌ها از بین بره که سرمایه بیاد و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن حل بشه منابع آبی زیاد بشه، بانک‌ها احیا بشن.
با تحریم‌ها هیچ کشوری جرات سرمایه‌گذاری نذاشت و بدون سرمایه‌ی و امکانات خارجی هم نمیشه کارهای زیربنایی کرد (نمونه‌ش صحبت‌های زنگنه در مورد پیمانکارهای داخلی که پروژه رو با چند برابر بودجه‌ی در نظر گرفته و زمانِ چند برابر زمان پیش‌بینی شده تحویل می‌دادند).
برجام باعث شد تحریم‌های هسته‌ای برداشته بشن و حداقل در زمینه‌ی نفتی تولید از دویست هزار بشکه‌ای که در زمان احمدی‌نژاد رسیده بود برگرده به دو میلیون و خورده‌ای. همین الانش هم کلی کسری بودجه هست، با فرض اینکه بدون برجام هیچ تحریم دیگه‌ای اضافه نمیشد، الان وضع مملکت با دویست هزار بشکه نفت چجوری بود فکر می‌کنید؟ جدا از اینکه قطر به تنهایی کل نفت و گاز میادین مشترک رو می‌مکید و سرمون بی‌کلاه می‌موند.
اینکه برجام شاه‌کلید نبود کلید بود هم طبیعی هست، کما اینکه من ندیدم روحانی جایی گفته باشه که با برجام خروار خروار سرمایه وارد کشور میشه. برجام صرفا باعث رفع یه سری از تحریم‌ها بود. ولی حمایت از تروریسم (درست یا غلط) و پول‌شویی، عدم تضمین مالی و عدم شفافیت مالی، عوامل دیگه‌ای هستند که در کنار رفع تحریم‌ها باید عملی بشه تا سرمایه و همکاری کشورهای دیگه جذب بشه. هیچ شرکتی ریسک نمی‌کنه بیاد جایی سرمایه‌گذاری کنه که با فتوای یه امام جمعه فرداش ممکنه یه عده بریزن کرکره‌ی کل شعبه‌هاش رو بکشن پائین. همین الانش هم که دولت تعهد به اجرای برنامه‌ی اقدام داده تا از لیست سیاه پول‌شویی FATF خارج بشه (خارج شدن از لیست سیاه لزوما به معنی جذب سرمایه نیست، ولی بودن در لیست سیاه باعث عدم ورود سرمایه میشه) به اسم کاپیتولاسیون کلی تحت فشار هست در حالی که همه‌ی کشورها عضو این سازمان هستند.
من کاری به احمدی نژاد و اثر تحریم ها ندارم. اما روحانی چرا اینطوری اولش صحبت کرد بعد مواضعش رو رقیق کرد؟

سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۴۴۱۹۹
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۰۵:۰۴ ق.ظ
یعنی میرسه اون شبی که عین جغد بیدار نباشم و ساعت ۱۲ بخوابم؟ Big Grin
ارسال: #۴۴۲۰۰
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۰۹:۴۳ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۲۵ فروردین ۱۳۹۷ ۱۱:۲۲ ق.ظ، توسط nlp@2015.)
........................

سپاس‌گزاری شده توسط: RASPINA
ارسال: #۴۴۲۰۱
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۰:۳۱ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۳۱ ق.ظ، توسط Behnam‌.)
(۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۴۳ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط:  من که به این نتیجه رسیدم اینا هیچ‌کدام با هم فرقی ندارن فقط روحانی یخورده قشنگ‌تر حرف میزنه Smile وگرنه از نظر انکار وضع اقتصادی بد و گرانی مثل هم هستن. تو این چندوقته واقعا قیمت اکثر چیزا دو برابر شده سمت خرید نمیشه رفت اصلا.
(جدول قیمت‌ها رو آپدیت و پست رو ویراش کردم)

این جدول قیمت‌های برخی از کالای اساسی توو اردیبهشت ۸۸، ۹۲ و ۹۶ هست که از
برداشتم. ماه اردیبهشت رو از این جهت انتخاب کردم که تقریبا اواخر عمر هر دولت هست.
از ۸۸ تا ۹۲ (دوره‌ی دوم احمدی‌نژاد) قیمت‌ها حدود ۳ برابر شده (۲۰۰ درصد افزایش، تورم میانگین ۳۱ درصد). دوره‌ی اولی روحانی قیمت‌ها حدود ۱/۵ برابر شده (۵۰ درصد افزایش، تورم میانگین ۱۱ درصد در هر سال).
قیمت‌های اسفند ۹۶ رو هم آوردم تا با اردیبهشت ۹۶ مقایسه بشه (هر چند مقایسه‌ی درستی نیست چون برخی اقلام در اردیبهشت ارزون یا گرون‌تر هستند). به طور میانگین نسبت به اردیبهشت فقط ۲ درصد افزایش قیمت داشتیم که اونم سر مرغ و اقلامش بوده (به خاطر کشتار مرغ‌ها که احتمالا چند ماه دیگه قیمتش پائین میاد).
قیمت نون رو نتونستم پیدا کنم ولی سرچی که زدم، در دولت اول روحانی به طور میانگین نون ۳۵ درصد گرون شده، در دوره‌ی دوم احمدی‌نژاد ولی ۲۵۰ درصد (۳/۵ برابر).
خلاصه قیمت‌های همین الان رو نسبت به ۴ سال و ۱۰ ماه پیش هم مقایسه کنیم، ۵۷ درصد افزایش پیدا کرده و اینکه چند وقت اخیر دو برابر شده رو متوجه نمی‌شم کدوم بازه مد نظرتون هست. شاید به خاطر جو روانی ایجاد شده‌ی گرونی تخم‌مرغ هست ولی من سعی کردم مستدل صحبت کنم.

[تصویر:  453084_5sxe_capture.jpg]
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud
ارسال: #۴۴۲۰۲
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۳۱ ق.ظ
یه بارم با یکی دوست شدم جفتمون کم محلی پیشه کردیم که کم نیاریم بعدِ یه ساعت همو به جا نیاوردیم رفتیم دنبال کار و زندگیمون UndecidedTongue

آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکند،
زیرا از صدمه زدن به دیگران...
هراسی ندارند!
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01
ارسال: #۴۴۲۰۳
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۱۰ ب.ظ
(۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۳۱ ق.ظ)Behnam‌ نوشته شده توسط:  (جدول قیمت‌ها رو آپدیت و پست رو ویراش کردم)
بهنام جان، قیمت ارز رو مقایسه کن بهتره. البته نه قیمتی که الان صرافی ها میزنن که نه کسی میفروشه و نه کسی میخره. قیمت واقعی بنظرم الان ۵ تومنه دلار امریکا. قیمت یورو ۶ تومنه.
چیزی که من حس میکنم اینه که همه در دوره اول شون میان و همه چیو نگه میدارن و دوره دوم میپکونن چون دگ خیالشون راحته دوره ی سومی وجود نداره!
یه نکته ی جالبی که وجود داره در مقایسه دو رییس جمهور آخرمون این هست که قبلیه در دوره دومش با تحریمای وحشتناک مواجه بود اما این یکی که خودم هم بهش رای دادم هر دوبار، اون تحریما رو نداره که اینجوری داره متزلزل عمل میکنه. هرچند کسری بودجه ی وحشتناک داره بدلیل بدهکاری های قبلی (زخم کهنه)..
======================================================================
-دیشب با گوگل مپ داشتم دوبی و دوحه رو چک میکردم توی ذهنم نا خود آگاه این سوالو از خودم پرسیدم که ما از لحاظ ساختار شهری فقط(هر چند میدونم اون ماحصل همه چیزه) حداقل چند سال عقبیم؟ بنظرم بالای ۱۰۰ سال...
-رنگینگ جدید QS هم دیشب منتشر شد و نشون داد همون سوسمار خورها همه ی دانشگاهاشون با اختلاف از ما بهترن که بنظرم کاملا هم منطقی و درست بود..
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud , nlp@2015 , αɾια , RASPINA
ارسال: #۴۴۲۰۴
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۲۰ ب.ظ
من دیروز حجم اینترنتم تموم شد
طبق قوانین جدید مصرف منصفانه, ترافیک تموم بشه اینترنت قطع نمیشه و فقط سرعتش میاد پایین
الان رفتم یه تست گرفتم سرعت ۱ مگ بود
خیلی خوبه که!

ارسال: #۴۴۲۰۵
۱۰ اسفند ۱۳۹۶, ۰۱:۰۵ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۰۱:۴۰ ب.ظ، توسط nlp@2015.)
....................

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۸۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۶,۴۰۴ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۴۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۳۱۲ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۳ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۷۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۳۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۶۴ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close