(۱۰ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۴۳ ق.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط: من که به این نتیجه رسیدم اینا هیچکدام با هم فرقی ندارن فقط روحانی یخورده قشنگتر حرف میزنه وگرنه از نظر انکار وضع اقتصادی بد و گرانی مثل هم هستن. تو این چندوقته واقعا قیمت اکثر چیزا دو برابر شده سمت خرید نمیشه رفت اصلا.
(جدول قیمتها رو آپدیت و پست رو ویراش کردم)
این جدول قیمتهای برخی از کالای اساسی توو اردیبهشت ۸۸، ۹۲ و ۹۶ هست که از
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
برداشتم. ماه اردیبهشت رو از این جهت انتخاب کردم که تقریبا اواخر عمر هر دولت هست.
از ۸۸ تا ۹۲ (دورهی دوم احمدینژاد) قیمتها حدود ۳ برابر شده (۲۰۰ درصد افزایش، تورم میانگین ۳۱ درصد). دورهی اولی روحانی قیمتها حدود ۱/۵ برابر شده (۵۰ درصد افزایش، تورم میانگین ۱۱ درصد در هر سال).
قیمتهای اسفند ۹۶ رو هم آوردم تا با اردیبهشت ۹۶ مقایسه بشه (هر چند مقایسهی درستی نیست چون برخی اقلام در اردیبهشت ارزون یا گرونتر هستند). به طور میانگین نسبت به اردیبهشت فقط ۲ درصد افزایش قیمت داشتیم که اونم سر مرغ و اقلامش بوده (به خاطر کشتار مرغها که احتمالا چند ماه دیگه قیمتش پائین میاد).
قیمت نون رو نتونستم پیدا کنم ولی سرچی که زدم، در دولت اول روحانی به طور میانگین نون ۳۵ درصد گرون شده، در دورهی دوم احمدینژاد ولی ۲۵۰ درصد (۳/۵ برابر).
خلاصه قیمتهای همین الان رو نسبت به ۴ سال و ۱۰ ماه پیش هم مقایسه کنیم، ۵۷ درصد افزایش پیدا کرده و اینکه چند وقت اخیر دو برابر شده رو متوجه نمیشم کدوم بازه مد نظرتون هست. شاید به خاطر جو روانی ایجاد شدهی گرونی تخممرغ هست ولی من سعی کردم مستدل صحبت کنم.