زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۳:۰۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۴۱۶۱
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۱۹ ق.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  برای آخرین بار تاکید میکنم و میرم سراغ کارای نخبگیم Smile
(۰۷ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۱۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  افسرده ای شایدم دپسرده‌ای، شایدم عین اون بنده خداییی که هزار تا هدف واسه زندگیش تعیین کرده ولی اصلا پتانسیل هیچ کدومشون رو نداره.
نظرتون چیه که به کارای نخبگیتون برسین و روانشناسی رو بذارین به عهده متخصصش Big GrinCool

(۰۶ اسفند ۱۳۹۶ ۰۹:۲۶ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط:  بازم تاکید میکنم.
بنده هم استثنا در این لحظه تاکید میکنم Sleepy

آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکند،
زیرا از صدمه زدن به دیگران...
هراسی ندارند!
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , nlp@2015 , RASPINA
ارسال: #۴۴۱۶۲
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۲:۰۲ ق.ظ
خیلی زمان گذشت که حق دوست داشتن و دوست داشته شدن رو به خودم بدم و این حس رو جدای از منطق بدونم. شاید یه مفهوم خیلی خیلی ساده باشه ولی اینکه بتونی هم دختر باشی هم در کنار کارهای جنگجویانه ت به خودت حق عاشق شدن بدی راحت نیست؛ و من هر روز با خودم تکرار میکنم که عشق را از خود دریغ مکن.
ارسال: #۴۴۱۶۳
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۲:۱۶ ق.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۰۲ ق.ظ)Paraande نوشته شده توسط:  و من هر روز با خودم تکرار میکنم که عشق را از خود دریغ مکن.
عشق به خود..

think positive
ارسال: #۴۴۱۶۴
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۲:۱۷ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۱۹ ق.ظ، توسط Paraande.)
یکی از سختتریییین کارهای دنیا شب زود خوابیدن هست

(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۱۶ ق.ظ)MarkLand نوشته شده توسط:  عشق به خود..

آره یجورایی معنی دو طرفه داره
ارسال: #۴۴۱۶۵
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۹:۴۴ ق.ظ
وقتی اختصاصا ازت دعوت به عمل میاد !! Sleepy چقد محبوبیت آخه Shy
اصن مدیونین فک کنین این ایمیل به تمام افراد کره زمین ارسال شده Big Grin

[تصویر:  452932_55kt_photo_2018-02-26_23-38-19.jpg]

خب دیگه من برم دنبال بلیت/ط قطار Cool

هراسی ندارند!
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , فاطمه سلیمانی
ارسال: #۴۴۱۶۶
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱۰:۰۱ ق.ظ
بنده جز افردی هستم که ندانستن زبان انگلیسی را به نوعی بی سوادی میدونم و از این که میبینم مصاحبه ها و استخدامی ها هم به این زبان درج میشن لذت میبرم ، اما یک مشکل بزرگ این میان وجود دارد
ا- در این کشور به هیچ عنوان زبان انگلیسی در طول سالهای تحصیل آموزش داده نمیشود و حتی محرومتر از گذشته هم شده است.
۲- دوره ی آقای احمدی نژاد ، وزیر امور خارجه حتی مترجم داشتند و زبان انگیسیشون زیر خط فقر بود.
۳- خود رهبر ایران انگلیسی بلد نیستن

حال با این تفاصیر !!چرا باید همه برای یک استخدامی ساده به زبان انگیسی مسلط باشن! پاسخ ساده است ، چون دانش تنها به یک زبان واحد گسترش پیدا میکنه و منتقل میشه !

کی قراره این ضعف های ریشه ای از بین بره! عربی را حذف کنید و به جاش انگلیسی یاد بدین ! آخه قرآن هم ترجمه شده اش به همه زبانها موجوده و نیازی به دانش عربی نداره!
حتی افرادی که دکتری دارند هنوز نمی تونن ۴ کلمه انگیسی مکاتبه کنن!واقعا تاسف باره وضع تحصیلی این مملکت!
ExclamationUndecided
ارسال: #۴۴۱۶۷
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۲۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۴۶ ق.ظ، توسط RangiRangi.)
به خاطر از دست دادن دوستم یه مدته که کلا آشفته ام.. دیشب اما خیلی آشفته و به هم ریخته بودم و خوابم هم نمیبرد.
یه اکانت فیک ساختم و تو پیج یه آدم معروف خارجی که هر دقیقه کلی کامنت ارسال میشه شروع کردم به نوشتن هر چی که اذیتم میکرد که اینطوری خودم رو آروم کنم و حرفام رو هم ناشناس جایی بزنم. تصورم این بود نه کسی کامنت به اون بلندی رو میخونه و نه اصلا فرصت خوندش برا کسی هست چون سریع کامنت گذاشته میشد و برای همین بدون خودسانسوری نوشته بودم.. تازه اسپم هم بود.
امــــا تا دو ساعت بعدش من داشتم یا کامنت هایی که زیر اون کامنت گذاشته میشد رو میخوندم یا دایرکتمو! که نمیدونستم این ها کی هستند و اهل کجان و چه رنگی هستند و ...و اون ها هم تو پروفایلم اسم ایران رو حتما دیده بودن و میدونستن ایرانیم اما هر کدوم مثل یک دوست و مثل یک عضو خونواده به طریقی احساساتش رو بیان میکرد و میخواست آرومم کنه. حتی یکیشون انقدر با احتیاط و دقت پیامش رو نوشته بود که مطمئنم برای هر جمله اش کلی فکر کرده که شنیدن این حرفا باعث آرامشم میشه یا به هم ریختگی بیشتر! این همه دقت و حساسیت و توجهش تو نوشتن حرفاش باعث شد نصفه شبی گریه کنم.
قبلا هم بارها این اتفاق افتاده بود واسم که اون موقع ها هم مثل الان تحت تاثیر قرار گرفته بودم.. مثلا یه بار دنبال یه کانال رادیویی کره ای بودم که هیچ کدوم از اپ های رادیو دیگه اون کانال رو نمی آورد واسم.. عصبانی شدم از پیدا نکردنش و بدون فکر به اولین دختر کره ای که تو نت دیدم دایرکت زدم و با پررویی و بی مقدمه بهش گفتم دنبال این کانالم...کجاست؟ بهترین انتظاری که اون لحظه ازش داشتم بلاک شدن و ریپورت شدنم بود اما در جواب گفت اهل رادیو نیست ولی بهش فرصت بدم بگرده بین استورهای خودشون.. بعد از حدودا نیم ساعت نه تنها لینک دانلود اپ رو پیدا کرد و فرستاد بلکه وقت گذاشته بود و مرحله به مرحله از اون برنامه اسکرین گرفته بود و روی اسکرین شات توضیحات نوشته بود واسم که چطور و از کجا اون کانال رو پیدا کنم!

میخوام بگم انسانیت نمرده. واقعا.. آدم ها هنوز هم مهربونن بدون اینکه مال یک کشور باشند.. میخوام بگم مرزهای جغرافیایی تو نت هیچی نیستن .. و اگه این مرزها تو واقعیت نبودن شاید هیچ وقت جنگی هم هیچ جایی نبود، شاید آدم ها بهتر همدیگه رو می فهمیدن و هزاران شاید دیگه... هرچند الانش هم خیلی ها بدون توجه به اسم کشور کسی و رنگ و نژاد کسی هر کاری اون لحظه از دستشون برمیاد براشون انجام میدن.
دنیا با بودن آدمای خوب خیلی قشنگه.

+
راستی دوستی که آبان ماه پیام شخصی دادی و چون من نبودم تو سایت این ماه جواب دادم Big Grin
لطفا اگه این تاپیک رو نامحسوس میخونی یه سر بزن سایتBig Grin چون هر بار که وارد سایت میشم خودم هم مطمئن نیستم چند دقیقه بعد دوباره سر میزنم یا باز هم میمونه چند ماه بعدBig Grin ممکنه جواب بدی و باز نبینم و مثل الان شرمنده بشم Sad
 سپاس‌گزاری شده توسط: pioneer01 , hadis_engineer , crevice , diligent , فاطمه سلیمانی , RASPINA , Seza , Avril89 , SepidehP , Milestone
ارسال: #۴۴۱۶۸
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۸:۳۸ ب.ظ
تو توییتر فارسی یه جوکی خوندم بعد سرچ کردم دیدم واقعا اختلاله!!
اختلال میسوفونیا
چه قدر عجیب! همیشه فکر میکردم آدم حساسیم یا هم به خاطر قدرت شنوایی خوبمه که به صداهای ریز مثل پچ پچ یا صدای غذای خوردن بقیه، جویدن آدامس و... گیر میدم و هم خودم شدیدا عصبانی میشم و هم بقیه رو عصبانی میکنم الان فهمیدم جدی جدی یه اختلاله!! Big Grin
یکی از بزرگترین مشکلاتم سر جلسه کنکور همین بود که چطور پچ پچ بقیه رو موقع خوندن سوالا تحمل کنم!! یه زمان هم با خواهرم سر همین مشکل داشتم که یا با صدای بلند درس رو بخون یا بدون هیچ صدایی ولی پچ پچ نکن و اونم لج میکرد و بد دعوا میکردیم با هم Big Grin
بیشتر اوقات یا تو اتاقم تنهام که ساکت و آرومه و یا هم بیرون که جاهای به ظاهر آروم و بی سر و صدا میرم حتی اگه کتابخونه هم باشه معمولا هندزفری تو گوشمه که صداهای ریز اطراف رو زیاد نشنوم!
جالب بود!! عجب چیزای عجیبی تو این دنیا هست و آدم نمیدونهBig Grin

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud , crevice , pioneer01 , SepidehP , Milestone
ارسال: #۴۴۱۶۹
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۸:۳۸ ب.ظ
خوب شد شاسی بلند ارزون تو بازار هست. نزدیک بود یه عده هلاک بشن از بی شاسی بلندی.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud , Riemann , NP-Cσмρℓєтє , ele
ارسال: #۴۴۱۷۰
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۰۹:۴۵ ب.ظ
پشت این چهره ی شادم
غم و اندوه فراوان دارم ..
همه ترسم این است
نکند حقّه ی سرخاب سفیدآبِ لب و گونه و این چشمِ تَرم
همه را آگه ازین قلب پریشان بکند ..!

هراسی ندارند!
ارسال: #۴۴۱۷۱
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۱۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۱۲:۰۱ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
شما مسواکِ شخصی دارید یا کل خانواده از یه مسواک استفاده می کنن؟

ارسال: #۴۴۱۷۲
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۱۲ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  شما مسواکِ شخصی دارید یا کل خانواده با از یه مسواک استفاده می کنن؟
معلومه که شخصیBlush

ارسال: #۴۴۱۷۳
۰۸ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۵۷ ب.ظ
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  شما مسواکِ شخصی دارید یا کل خانواده با از یه مسواک استفاده می کنن؟
مگه مسواک شما لِژِ خانوادگیه Confused
ارسال: #۴۴۱۷۴
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۱۰:۲۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۴۵ ق.ظ، توسط blackhalo1989.)
بعضی از خانم ها که دنبال حق کار کردن هستن برام عجیبه. خواهر من اون کاری که شما می کنی اسمش بیگاریه. مثل این میمونه که یکی دنبال حق برده دیگری شدن باشه.

ارسال: #۴۴۱۷۵
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۱۱:۴۹ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۳۶ ب.ظ، توسط αɾια.)
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۱۰:۲۰ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  بعضی از خانم ها که دنبال حق کار کردن هستن برام عجیبه. خواهر من اون کاری که شما می کنی اسمش بیگاریه. مثل این میمونه که یکی دنبال حق برده دیگری شدن باشه.
یکی مثل شما ،یکی هم مثل پسرای اینجا که شاغل بودن خانم یکی از اصلی ترین معیارهای انتخابشونه! Undecided

هراسی ندارند!
 سپاس‌گزاری شده توسط: big cloud

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۸۴ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۶,۳۵۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۴۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۲۹۵ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۳ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۷۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۳۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۶۳ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close