به خاطر از دست دادن دوستم یه مدته که کلا آشفته ام.. دیشب اما خیلی آشفته و به هم ریخته بودم و خوابم هم نمیبرد.
یه اکانت فیک ساختم و تو پیج یه آدم معروف خارجی که هر دقیقه کلی کامنت ارسال میشه شروع کردم به نوشتن هر چی که اذیتم میکرد که اینطوری خودم رو آروم کنم و حرفام رو هم ناشناس جایی بزنم. تصورم این بود نه کسی کامنت به اون بلندی رو میخونه و نه اصلا فرصت خوندش برا کسی هست چون سریع کامنت گذاشته میشد و برای همین بدون خودسانسوری نوشته بودم.. تازه اسپم هم بود.
امــــا تا دو ساعت بعدش من داشتم یا کامنت هایی که زیر اون کامنت گذاشته میشد رو میخوندم یا دایرکتمو! که نمیدونستم این ها کی هستند و اهل کجان و چه رنگی هستند و ...و اون ها هم تو پروفایلم اسم ایران رو حتما دیده بودن و میدونستن ایرانیم اما هر کدوم مثل یک دوست و مثل یک عضو خونواده به طریقی احساساتش رو بیان میکرد و میخواست آرومم کنه. حتی یکیشون انقدر با احتیاط و دقت پیامش رو نوشته بود که مطمئنم برای هر جمله اش کلی فکر کرده که شنیدن این حرفا باعث آرامشم میشه یا به هم ریختگی بیشتر! این همه دقت و حساسیت و توجهش تو نوشتن حرفاش باعث شد نصفه شبی گریه کنم.
قبلا هم بارها این اتفاق افتاده بود واسم که اون موقع ها هم مثل الان تحت تاثیر قرار گرفته بودم.. مثلا یه بار دنبال یه کانال رادیویی کره ای بودم که هیچ کدوم از اپ های رادیو دیگه اون کانال رو نمی آورد واسم.. عصبانی شدم از پیدا نکردنش و بدون فکر به اولین دختر کره ای که تو نت دیدم دایرکت زدم و با پررویی و بی مقدمه بهش گفتم دنبال این کانالم...کجاست؟ بهترین انتظاری که اون لحظه ازش داشتم بلاک شدن و ریپورت شدنم بود اما در جواب گفت اهل رادیو نیست ولی بهش فرصت بدم بگرده بین استورهای خودشون.. بعد از حدودا نیم ساعت نه تنها لینک دانلود اپ رو پیدا کرد و فرستاد بلکه وقت گذاشته بود و مرحله به مرحله از اون برنامه اسکرین گرفته بود و روی اسکرین شات توضیحات نوشته بود واسم که چطور و از کجا اون کانال رو پیدا کنم!
میخوام بگم انسانیت نمرده. واقعا.. آدم ها هنوز هم مهربونن بدون اینکه مال یک کشور باشند.. میخوام بگم مرزهای جغرافیایی تو نت هیچی نیستن .. و اگه این مرزها تو واقعیت نبودن شاید هیچ وقت جنگی هم هیچ جایی نبود، شاید آدم ها بهتر همدیگه رو می فهمیدن و هزاران شاید دیگه... هرچند الانش هم خیلی ها بدون توجه به اسم کشور کسی و رنگ و نژاد کسی هر کاری اون لحظه از دستشون برمیاد براشون انجام میدن.
دنیا با بودن آدمای خوب خیلی قشنگه.
+
راستی دوستی که آبان ماه پیام شخصی دادی و چون من نبودم تو سایت این ماه جواب دادم
لطفا اگه این تاپیک رو نامحسوس میخونی یه سر بزن سایت
چون هر بار که وارد سایت میشم خودم هم مطمئن نیستم چند دقیقه بعد دوباره سر میزنم یا باز هم میمونه چند ماه بعد
ممکنه جواب بدی و باز نبینم و مثل الان شرمنده بشم