زمان کنونی: ۰۵ آذر ۱۴۰۳, ۰۹:۰۲ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۴۴۱۷۶
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۱۲:۴۴ ب.ظ
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۸ اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۵۷ ب.ظ)Avril89 نوشته شده توسط:  
(08 اسفند ۱۳۹۶ ۱۱:۱۱ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  شما مسواکِ شخصی دارید یا کل خانواده با از یه مسواک استفاده می کنن؟
مگه مسواک شما لِژِ خانوادگیه Confused

لُژ نبود؟
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: blackhalo1989 , big cloud , Avril89 , NP-Cσмρℓєтє
ارسال: #۴۴۱۷۷
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۲:۲۵ ب.ظ
من خودم کارکردن و مستقل‌بودن رو دوست دارم٬ ولی دوست ندارم کسی بهم بگه کار کن Smile
+ کنفرانس بسیار بیخودی بودUndecided

سپاس‌گزاری شده توسط: αɾια , Avril89
ارسال: #۴۴۱۷۸
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۲:۳۳ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۲۵ ب.ظ)nlp@2015 نوشته شده توسط:  من خودم کارکردن و مستقل‌بودن رو دوست دارم٬ ولی دوست ندارم کسی بهم بگه کار کن Smile
+ کنفرانس بسیار بیخودی بودUndecided
همون چیزی که بارها گفتم: خانم ها میخوان توریستی کار کنن.
حقوق مردها رو دوست دارن اما حاضر نیستن در ازای این حقوق وظیفه ای روی دوششون بیفته!

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۴۴۱۷۹
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۳:۱۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۳۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  همون چیزی که بارها گفتم: خانم ها میخوان توریستی کار کنن.
حقوق مردها رو دوست دارن اما حاضر نیستن در ازای این حقوق وظیفه ای روی دوششون بیفته!
شما حق ندارید از طرف همه خانمها نظر بدید!

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
 سپاس‌گزاری شده توسط: RangiRangi , nlp@2015 , Milestone , salam5 , Soldier's life , pioneer01 , Amir V
ارسال: #۴۴۱۸۰
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۳:۳۴ ب.ظ
وقتی کوری Big Grin خدا مهستی و خانم خ جان و زندگیُ ازم نگیره ShyBlushHeartHeartHeart

آدم های کوچک و حقیر با عقده های بزرگ ترسناکند،
زیرا از صدمه زدن به دیگران...
هراسی ندارند!
ارسال: #۴۴۱۸۱
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۳:۳۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۴۵ ب.ظ، توسط RangiRangi.)
بدترین چیزها همیشه در درون آدم اتفاق می افتد. اگر اتفاق در بیرون بیافتد مثل وقتی که اردنگی میخوریم، می شود زد به چاک. اما از درون غیر ممکن است.
وقتی به این حالت دچار می شوم می خواهم بروم بیرون و دیگر به هیچ کجا برنگردم. مثل این است که وجود دیگری در من باشد. شروع می کنم به زوزه کشیدن، خود را روی زمین می اندازم، سرم را به این طرف و آنطرف می کوبم تا بیرون برود.

زندگی در پیش رو-رومن گاری

+چند وقته درست حسابی نخوابیدم.. کاش الان خوابم ببره..

I won't fit in here. Everything must end
So save me, before I fall
ارسال: #۴۴۱۸۲
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۳:۴۶ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۱۸ ب.ظ)diligent نوشته شده توسط:  
(09 اسفند ۱۳۹۶ ۰۲:۳۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  همون چیزی که بارها گفتم: خانم ها میخوان توریستی کار کنن.
شما حق ندارید از طرف همه خانمها نظر بدید!
اولا که من از طرف خانم ها نظر ندادم بلکه در مورد خانم ها نظر دادم. من نماینده خانم ها نیستم که بخوام از طرف خانم ها نظر بدم.
دوما هر وقت بحث وظیفه میشه چیزی که میشه دید اینه که خانم ها هیچ وظیفه ای برای خودشون قائل نیستن. همه چیز رو (کار، بچه، کار خونه) آپشن میبینن.
سوما شما یه زنی به من نشون بدید که وقتی میرسه به مثلا خونه خریدن بیاد بگه: من کار می کنم پس وظیفه دارم نصف پول خونه رو بدم. وقتی هم کمک می کنن به عنوان آپشن به قضیه نگاه می کنن نه وظیفه و مسئولیت.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
ارسال: #۴۴۱۸۳
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۳:۵۲ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۵۷ ب.ظ، توسط RangiRangi.)
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  وقتی هم کمک می کنن به عنوان آپشن به قضیه نگاه می کنن نه وظیفه و مسئولیت.
دین رو قبول دارید؟
پس دو حالت داره
یا به همسرتون این اجازه رو نمیدین که در این صورت چیزی میشه که شما میخواین.. شما بیرون کار میکنید و همسرتون تو خونه
یا به همسرتون اجازه کار کردن میدین که در این صورت دین گفته در آمد زن مال خودشه و مرد حق نداره اصلا چشم داشته باشه به اون درآمد و علاوه بر این حتی زن میتونه خونه داری و بچه داری هم نکنه و پرستار این کار رو انجام بده و یا انجام بده و پولش رو بخواد!
قوانین مملکت هم همینو میگه .. قوانین زیادی هم هست که به ضرر خانوم هاست ولی چون قانونه اجرا میشه.
دین رو هم قبول نداشته باشید که خب اختیار کار کردن و نکردن رو به همسرتون میدین ..

مگر اینکه مردسالار باشید که در این صورت چه دین رو قبول داشته باشید و چه قبول نداشته باشید درآمد همسرتون رو مال خودش نمیدونید و حق کار کردن رو هم تصمیم خودش نمیدونید.

پ.ن: بعید هم میدونم زنی باشه که از آسایش خونوادش بگذره و درآمدش رو صرف خودش کنه فقط! معمولا درآمد خانوم های شاغل صرف خونواده میشه
 سپاس‌گزاری شده توسط: hadis_engineer
ارسال: #۴۴۱۸۴
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۳:۵۹ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۰۳ ب.ظ، توسط big cloud.)
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۴۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  سوما شما یه زنی به من نشون بدید که وقتی میرسه به مثلا خونه خریدن بیاد بگه: من کار می کنم پس وظیفه دارم نصف پول خونه رو بدم. وقتی هم کمک می کنن به عنوان آپشن به قضیه نگاه می کنن نه وظیفه و مسئولیت.
خواهر من اینجوریه ،کلا شیوه ی تربیت پدر من برای دختر و پسر یکسان بوده و الان همه افراد خانواده در کلیه امور سهیم هستن.

هیچی لذت بخش تر از این نیست که شرکت پر ادعای سه سال پیش که تو را رد کرده، الان بهت پیام بده و بگه زمان همکاری دارین یا نه و بعد تو بگی شرمنده من الان چند جا مشغولم و نمی تونم Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin
ارسال: #۴۴۱۸۵
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۱۰ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۱۱ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۳:۵۲ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط:  دین رو قبول دارید؟
پس دو حالت داره
یا به همسرتون این اجازه رو نمیدین که در این صورت چیزی میشه که شما میخواین.. شما بیرون کار میکنید و همسرتون تو خونه
یا به همسرتون اجازه کار کردن میدین که در این صورت دین گفته در آمد زن مال خودشه و مرد حق نداره اصلا چشم داشته باشه به اون درآمد و علاوه بر این حتی زن میتونه خونه داری و بچه داری هم نکنه و پرستار این کار رو انجام بده و یا انجام بده و پولش رو بخواد!
قوانین مملکت هم همینو میگه .. قوانین زیادی هم هست که به ضرر خانوم هاست ولی چون قانونه اجرا میشه.
دین رو هم قبول نداشته باشید که خب اختیار کار کردن و نکردن رو به همسرتون میدین ..

مگر اینکه مردسالار باشید که در این صورت چه دین رو قبول داشته باشید و چه قبول نداشته باشید درآمد همسرتون رو مال خودش نمیدونید و حق کار کردن رو هم تصمیم خودش نمیدونید.

پ.ن: بعید هم میدونم زنی باشه که از آسایش خونوادش بگذره و درآمدش رو صرف خودش کنه فقط! معمولا درآمد خانوم های شاغل صرف خونواده میشه
دین رو قبول دارم اما همه شو. موقع مهریه و مراسمات ازدواج دین نداریم؟ موقع اختلاط و نگاه های جشن عروسی دین نداریم؟ فقط موقع این چیزا دین داریم؟
اینکه زن پولشو کجا صرف کنه یه مساله است. اینکه ذهنیتش این باشه که چی وظیفه است و چی آپشنه یه بحث دیگه است.

ارسال: #۴۴۱۸۶
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۲۰ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۱۰ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  دین رو قبول دارم اما همه شو. موقع مهریه و مراسمات ازدواج دین نداریم؟ موقع اختلاط و نگاه های جشن عروسی دین نداریم؟ فقط موقع این چیزا دین داریم؟
اینکه زن پولشو کجا صرف کنه یه مساله است. اینکه ذهنیتش این باشه که چی وظیفه است و چی آپشنه یه بحث دیگه است.

به نظرتون زنی که مهر مادری داره و بچه اش از صبح تا شب تو خونه تنهاست رو فراموش میکنه و وظیفه خودش نمیدونه به خاطر آسایش اون بچه هم که شده بخشی یا همه درآمدش رو به خونواده اختصاص بده؟

مهریه؟ جایی گفته شده زن حق مهریه گرفتن نداره؟
شما یک شاخه گل مهر همسرتون کنید و همون رو بهش بدید.
با کسی ازدواج کنید که اهل تجملات نیست و مراسم آنچنانی یا حتی مراسم ساده هم نمیخواد
با کسی ازدواج کنید که اهل اختلاط نباشه و ...
کسی بخواد دینی زندگی کنه باید همه شرایطش دینی باشه..
مثل دختر مذهبی که میخواد با پسر مذهبی ازدواج کنه که تفکرشون شبیه هم باشه... به جای اینکه همه خانوم ها رو -که هیچ کدوم شبیه هم نمیتونن فکر کنند طبیعتا - محکوم کنید دنبال کسی باشید که نظر شما رو در این مورد قبول داره.
شما خیلی مردانه نگاه میکنید این قضیه رو... دقیقا لحنتون اینجوریه: چون من اینو قبول ندارم نباید هیچ دختری هم این رو قبول داشته باشه!
ارسال: #۴۴۱۸۷
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۲۶ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۰ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط:  به نظرتون زنی که مهر مادری داره و بچه اش از صبح تا شب تو خونه تنهاست رو فراموش میکنه و وظیفه خودش نمیدونه به خاطر آسایش اون بچه هم که شده بخشی یا همه درآمدش رو به خونواده اختصاص بده؟
میدونه؟ وقتی بحثش میشه نمیگه من منت گذاشتم سر شوهرم که کار کردم و کمکش کردم؟

ارسال: #۴۴۱۸۸
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۲۸ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  میدونه؟ وقتی بحثش میشه نمیگه من منت گذاشتم سر شوهرم که کار کردم و کمکش کردم؟
بستگی به آدمش داره.. نه جنسیتش
همونطور که یه مرد هم میتونه سر خرج و مخارج خونه اش که وظیفشه منت بذاره.
 سپاس‌گزاری شده توسط: nlp@2015 , Amir V , shahlaj , SepidehP
ارسال: #۴۴۱۸۹
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۳۷ ب.ظ
(۰۹ اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۸ ب.ظ)RangiRangi نوشته شده توسط:  
(09 اسفند ۱۳۹۶ ۰۴:۲۶ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  میدونه؟ وقتی بحثش میشه نمیگه من منت گذاشتم سر شوهرم که کار کردم و کمکش کردم؟
بستگی به آدمش داره.. نه جنسیتش
همونطور که یه مرد هم میتونه سر خرج و مخارج خونه اش که وظیفشه منت بذاره.
عجب! بازم میرسیم به همون قضیه که زن ها چیزی رو وظیفه خودشون نمیدونن.

ارسال: #۴۴۱۹۰
۰۹ اسفند ۱۳۹۶, ۰۴:۴۱ ب.ظ
باز ازین بحثا راه افتاد که هیشکی آخرش قانع نمیشهUndecided
+ به نظر من در این مورد هرکسی باید اون شخصی که باهاش هم‌عقیده هست رو پیدا کنه وگرنه بسیار به ندرت پیش بیاد کسی عوض بشه و معمولا همه فکر می‌کنن کار خودشون درسته.

سپاس‌گزاری شده توسط: RangiRangi , diligent

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۳۸۸ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۶,۴۱۲ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۳۴۵ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۸,۳۱۵ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۴۶ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۳۶ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۵۳ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۷۷ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۶۳۳ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۶۴ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close