(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (23 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: با ازدباج داداشم، من آخرین بازمانده مجرد این خاندان میشم، که به احتمال ۹۹ درصد از لحاظ سن ازدباج همه رو روو سفید میکنم و در کهولت تن میدم به ازدباج
تجربه نشون داده این گونه از همه اونایی که ازدباجی هستن زودتر ازدباج می کنند
دست در دست هم دهیم به مهر
این آمارو تغییر بدیم
از دوستان دوران دبیرستان که یکی نمونده که متاهل نباشه،
دوره دانشجویی هم همه خونه بخت تشریف دارن.
-----
ببینید واقعا حسش نیست، خداوکیلی این مساله ای نیستش که کسی با داشتن یا نداشتنش کلاس بذاره، اما موضوع اینه که هر بار تا آدم میاد با یه خانمی حرف بزنه هزار تا داستان درست میشه.بعد زمونه جوریه که خانما و آقایون حسش رو ندارن پای هم بمونن(این موضوع در مورد خانم ها توو منطقه ما سر به فلک کشیده)یعنی دختره اگر از اوضاع و حمایت های مالی و پول زیادت با خبر شدن تریپ عاشقی بر میدارن و همین که یه داستان مبنی بر نداری براشون بسازی دست به هر حربه ای میزنن که ریختت رو نبینن
.(
بله من تجربه دارم و توی هیچ تجربه ای خدا رو شکر کار رو به جایی نکشوندم که دلی بشکنه،
از داشتن تجربه در صحبت با خانم ها نه تنها احساس گناه نمیکنم بلکه امری طبیعی جهت شناخت میدونم که قبل از فاجعه و دل و قلوه دادن های الکی میتونه مانع و حایل خوبی ایجاد کنه این صحبت کردن ها، از خانمی هم که ادعا کنه با هیچ پسری حرف نزده زیاد خوشم نمیاد،چون این رو به شخصه خطرناک میدونم،این مدل آدم نمیتونه شناخت درستی از کسی به دست بیاره و احتمال داره احساسی برخورد کنه{برعکسشم وجود داره برای اقایون}){حداقل من اینطور فکر میکنم و نظر من اینه}
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۳۱ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: خبر خوش واسه "ازدواج نکن ها" اینکه دولتم تصمیم گرفت وام ازدواجو افزایش نده
به این میگن "رفیق" زندگی
دیگه مدلش رفته بگی مرد زندگی ،
ازدباج خطرناکه حسن
(۲۳ آذر ۱۳۹۶ ۰۹:۰۱ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: (23 آذر ۱۳۹۶ ۰۸:۴۵ ب.ظ)pioneer01 نوشته شده توسط: (23 آذر ۱۳۹۶ ۰۷:۴۲ ب.ظ)Saman.B نوشته شده توسط: با ازدباج داداشم، من آخرین بازمانده مجرد این خاندان میشم، که به احتمال ۹۹ درصد از لحاظ سن ازدباج همه رو روو سفید میکنم و در کهولت تن میدم به ازدباج
تجربه نشون داده این گونه از همه اونایی که ازدباجی هستن زودتر ازدباج می کنند
دست در دست هم دهیم به مهر
این آمارو تغییر بدیم
اتفاقا برعکس همه ی داداش های من در سن ۲۳ سالگی نهایت ازدواج کردن و الان من از آخرین نفری که ازدباج کرده ۸ سال می گذره !
با اینکه همه ی داداشام در سن ۲۲ تن به ازدباج دادن من هنوز در سن ۲۶ سالگی هیچ تمایلی به ازدباج ندارم !
خیامِ بی تمایل
تن نده، ازدباج مرد افکن هستش
(شوخی)
(۲۵ آذر ۱۳۹۶ ۱۲:۰۲ ق.ظ)Skyrim نوشته شده توسط: نمیدونم هروقت بحث ازدواج میشه یا من نیستم، یا اینترنت ندارم، خلاصه یه جوریه نمیتونم اظهار نظر کنم.
چه بسا دلیل اصلی مجرد موندنم هم شرکت نکردن در همین سلسله مباحث باشه
رضا
حالا هر کی ندونه اگه منو تو اظهار کنیم نظرات ارزنده مون رو یه ۱۰۰۰۰ نفر سرو سامون گرفتن
---
با نبودنت هیچی از ارزش هات کم نمیشه، ما هستیم با این بحث،
قانون پایستگی ازدواج در مانشت :
این بحث نه به وجود میاد نه از بین میره بلکه از صفحه ای به صفحه ی دیگر انتقال پیدا میکند