(۲۳ آبان ۱۳۹۶ ۱۱:۳۷ ق.ظ)reticent نوشته شده توسط: از همه مشمئزکنندهتر اینه که دوباره تقی به توقی خورد و یک عده فرصت رو غنیمت شمردند برای اُفتادن به جون هم.
- این مسکن مهر که ۹۰℅ تخریب شده یادگار احمدینژاده
+ این مسکن مهری که گفتی ۳ سال ساخت بوده...
حال ادم بد میشه وقتی این جناح بندی های سیاسی و دینی رو تو این وضعیت اتفاق میفته.
تاسف باره که ما سالی چندبار از این دست اتفاقات تو کشورمون رخ میده و مدیریت بحران کشورمون انقدر ضعیف هستش...
مردم هم تو شبکه های اجتماعی به جون هم افتادن!! یه اخوند که من حتی اسمشو هم یک بار نشنیدم فتوا میده هزینه نذر ۲۸ صفر رو بدید به زلزله زده ها در حالی که فکر نمیکنم تا حالا در مورد حکم تغییر نذر چیزی شنیده باشه!!مردم که دارن کمکاشونو میکنن دیگه این حرف و حدیثا چیه ؟
یکی میگه اهای اونایی که اربعین رفتید کربلا و فلان و بهمان چطور نمیگید انتالیا و تایلند و ارمنستان و دبی!!
این وسط هم مردم نمیدونن به حساب چه ارگانی کمکهای نقدیشونو بریزن و تو شبکه های اجتماعی حساب شخصی که داره رد و بدل میشه.
دیروز هرکسی تو اینستا پست میزاشت مثلا پست اشپزی یه عده میرفتن که ای داد و ای بیداد همه ناراحتن تو اونوقت پست اشپزی میزاریو بیچارهرو مجبور میکردن پستشو حذف کنه !!
یکی میگه تو کربلا این تعداد موکب بود حالا چرا اینجا اینجوری ،خب عزیز من اون یکسال برنامه ریزی پشتش بود!!
پستهای هارپ هم که دیگه به کنار!!
نمیدونم چرا هیش کس از دولت گله نمیکنه !!
نمیدونم چرا اینجور وقتا مردم از هم طلبکار میشن به جای این که حقشون رو از دولت مطالبه کنن .
ولی باز هم دم این مردم گرم که بابت این قضیه خودشونو به درو دیوار میزنن .امروز رفتم سازمان انتقال خون اخه منم یه O مثبتی هستم انقدر شلوغ بود که به من برا پسفردا نوبت دادن !!
فکرکنم مدیریت بحران رو بدن دست ادمی مثل رامبد جوان و احسان علیخانی بیشتر جواب بده !!مسئولین که بیشتر برای عکس یادگاری میرن.