(۰۲ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۴۹ ق.ظ)RASPINA نوشته شده توسط: (01 شهریور ۱۳۹۶ ۰۷:۲۹ ب.ظ)WILL نوشته شده توسط: ولی یه چیزی همیشه اذیتم میکند که اینها فکر میکنند روشنفکر هستند و اهل علم و فرهنگ و ادب و ... و بقیه یک مشت بی فرهنگ بیشعور بی کلاس هیچی نفهم ....
بله کاملا همین طوره.
می دونید خیلی از پزشکا از همون اول آدم های پر مدعایی بودند که رفتن دنبال پزشکی .همه ما دوران دبیرستان شاگرد اول بودیم و کشش رشته تجربی را داشتیم ولی براساس علاقه رشته ریاضی را انتخاب کردیم حالا خودم را نمیگم ولی کسی که برق شریف خونده اگه تجربی بود هم پزشکی می آورد.
چه قدر ار فضای جامعه و کشورم خسته ام کاش منم اون قدر توان علمی داشتم که اپلای کنم و برای مدت ها دور باشم ......
اپلای به یه مقدار برنامهریزی و پشتکار نیاز داره، اگه واقعا میخواهید اپلای کنید، هدفش را بذارید برنامه بریزید، مطمئنا میتونید
حالا یکی بعد از یه سال یکی بعد از دوسال کار ، یکی MIT یکی هم یکی از دانشگاههای انگلیس یا فرانسه
زندگی در فضای باز کشورهایی که ادعای فضای باز را دارند که خیلی تجربه خوبیه، کشور ما حتی ادعای فضای باز فکری را هم ندارد
پاورقی: دیشب خواب خرس دیدم
چه کنیم که دل کسی را نشکنیم
چه کنیم که از خودمان در امان بمانیم
چه کنم که دل نشکنم
چه کنم که قضاوت نکنم ، خشم نگیرم، کسی از من نرنجد
چه کنم به کسی اجازه ندهم پا در حریم دلم گذارد، چه کنم بتوانم از دل خودم دفاع کنم
چه کنم نه ظالم باشم نه مظلوم
hey , try to become assertive
instead of saying ... do what great people have done