(۲۸ آذر ۱۳۹۵ ۰۳:۱۰ ق.ظ)تولد آفتاب نوشته شده توسط: حالا یه خاطره
تهران ۱۰ سانت زبونِ من رو کرده یه متر من اصلاً اهل جر و بحث نبودم. هفتهی پیش از سر چارراه تا دانشگاه که فقط یه زیرگذر رد میکنه و از عید ۹۵ تا الان ۱۰۰۰ تومن هست کرایهش، ۵ تومن دادم ۳ تومن برگردوند. تاکسی هم پر بود. تاکسی هم بود یعنی از این سبزا. گفتم پس بقیهش کو؟ برای اینکه ضایع نشه گفت داشتم دنبال ۵۰۰ تومن دیگه هم میگشتم ولی دوروغ میگفت. بعد ۵۰۰ تومن داد منم اعصابم خورد شده بود نگرفتم گفتم مثل اینکه شما بیشتر از من نیاز داری مال خودت نمیخوام، اونم گفت بگیر، من گفتم نمیخوام شما تاکسی این خطی هستی و بهتر از هر کس میدونی که ۲۰۰ متر میشه ۱۰۰۰ تومن، پس لابد نیاز داری که ۵۰۰ اضافی میخوای. مسافر بغلی بهم گفت بگیر دیگه بیخیال. ولی حسابی به راننده تاکسی برخورده بود و خودم حس خوبی نداشتم که خرابش کردم ولی حقش بود چون اولش ۲ تومن میخواست بگیره.
ماهِ پیش هم از سر بهبودی تا نواب (اندازهی یه ایستگاه BRT) سوار شخصی شدم، ۱۰۰۰ دادم گفت کرایهش ۱۵۰۰ هست! شاید اگه مثلا پول بزرگتر داده بودم و ۱۵۰۰ کم کرده بود چیزی نمیگفتم ولی بهم بر خورد یعنی چی یه چهارراه رد کردی من ۲۰۰ بار این مسیر رو اومدم همیشه ۱۰۰۰ میخوان. بهش گفتم اگه ۵۰۰ تومنت رو میخوای بغل همین کلانتری پارک کن (کلانتری نواب دمِ چارراه هست اتفاقا) چون یکی دیگه هم ۵۰۰ش رو میخواست ندادم رفتیم اونجا حل کردند. گاز داد رفت ولی باز اعصاب خوردیش موند برام روزم خراب شد اصلا. اینجور موقعها اصلا زیر حرف زور نرید بگید برو کلانتری اونجا هر چی گفتند همون رو میدم، غرامتِ تلف شدنِ وقتت رو هم میدم اگه حق با تو بود.
کلا تهران شهر اعصاب خوردکنی شده شدیداً، روی اخلاق و رفتار آدم هم تأثیر میذاره. ولی چارهای نیست فعلا.