زمان کنونی: ۲۹ آبان ۱۴۰۳, ۰۷:۱۷ ب.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن می‌توانید عضو شوید.
گزینه‌های شما (ورودثبت نام)

هرچه می خواهد دل تنگت بگو...

ارسال: #۳۴۰۲۱
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۱۰:۴۰ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۴۱ ق.ظ، توسط mostafaheydar1370.)
RE: هرچه می خواهد دل تنگت بگو...
(۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۱:۵۹ ق.ظ)۸_۸ نوشته شده توسط:  آقا من فُحش خورم ملسه، به من فحش بدید Big Grin
خوش به حالتون SmileSmileSmile
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس‌گزاری شده توسط: stateless , sara9009
ارسال: #۳۴۰۲۲
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۱۱:۵۹ ق.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۹:۴۳ ق.ظ)stateless نوشته شده توسط:  با هم مهربان تر باشیم... و کمی هم انتقادپذیر...

اول از همه به خودم میگم.
انشالله همه انتقاد به "اصل" رو یاد بگیریم.
اعتقاد من به اینه که انتقاد به حاشیه خیلی فراتر از انتقاد به اصل رفته،جنجال شکل گرفته در بحث های اینترنتی سر منشاش همینه.

اول از همه هم به خودم میگم!
 سپاس‌گزاری شده توسط: stateless
ارسال: #۳۴۰۲۳
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۰۳:۵۶ ب.ظ
آب را بیشتر از این گل نکنیم WinkWinkWink
ارسال: #۳۴۰۲۴
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۰۷:۲۱ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۷:۲۲ ب.ظ، توسط RASPINA.)
یه نتیجه گیری: اینکه بخوای روز عاااالی داشته باشی احتمال داره یه کم کار خراب بشه
ولی اگه بخوای یه روز خوب و با نشاط داشته باشی میشه همون روز عالی که میخواستی

یه کم آدم یاد بگیره با خودش درست حرف بزنه همه چی درست میشه

فقط شروع کردن کافی نیست
با قدرت ادامه بده...
 سپاس‌گزاری شده توسط: d_felfelak , SepidehP
ارسال: #۳۴۰۲۵
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۰۸:۰۹ ب.ظ
چند وقته ریسرچمو عوض کردم به زیست شناسی محاسباتی و مولوکولی بعد از شیش سال کامپیوتر خوندن حس میکنم عشقمو پیدا کردم بالاخره Smile)
 سپاس‌گزاری شده توسط: mostafaheydar1370 , 10:30 , sara9009 , Milestone
ارسال: #۳۴۰۲۶
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۰۸:۱۳ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۴ ب.ظ، توسط blackhalo1989.)
(۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۰۹ ب.ظ)codin نوشته شده توسط:  چند وقته ریسرچمو عوض کردم به زیست شناسی محاسباتی و مولوکولی بعد از شیش سال کامپیوتر خوندن حس میکنم عشقمو پیدا کردم بالاخره Smile)
منم وقتی اولین بار رست بیف خوردم همین حسو داشتم.

پ.ن: جدای از شوخی مواظب باش از جنس هیجانات مثبت اول کارها نباشه.

مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمی‌باشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin
ارسال: #۳۴۰۲۷
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۱۰:۰۴ ب.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۱۰:۳۱ ب.ظ، توسط diligent.)
-----

همه در حسرت یک پروازند؛
من به پرواز نمی اندیشم؛
به تو می اندیشم؛
تو که زیباتر از اندیشه یک پروازی..
 سپاس‌گزاری شده توسط: sara9009
ارسال: #۳۴۰۲۸
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۱۱:۰۸ ب.ظ
(۰۹ آذر ۱۳۹۵ ۰۸:۱۳ ب.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط:  پ.ن: جدای از شوخی مواظب باش از جنس هیجانات مثبت اول کارها نباشه.
به طور ضمنی به کمبود آب اشاره کردی Big Grin
 سپاس‌گزاری شده توسط: Pure Liveliness , تولد آفتاب
ارسال: #۳۴۰۲۹
۰۹ آذر ۱۳۹۵, ۱۱:۳۵ ب.ظ
وَلَعِ چیزهایی را دارم که میدونم به صلاحم نیستن، چی کار کنم؟
ارسال: #۳۴۰۳۰
۱۰ آذر ۱۳۹۵, ۱۲:۰۴ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۱۱ ق.ظ، توسط crevice.)
(۰۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ)afrooz-OMD نوشته شده توسط:  خب این تصور هستش که اون آقا پسر خیلی از کارها و شیطنت ها یا حتی رفتارهای ساده دخترو درک نمیکنه و حتی زشت میبینه و همین ممکنه مشکل ایجاد کنه :/ حتی خیلی جاها خیلی از رفتارها و حرفهای دخترو به پای بچه بودنش میذاره و روش حساب نمیکنه
میدونم این مسائل ممکن بود حتی برای پسری که همسن دختر هم هست با توجه به فرهنگ و تربیت متفاوتش ایجاد بشه ولی....:/
نمیدونم واقعا...از اونجایی که اعتقادم اینه که دو نفر باید اول باهم رفیق باشن بعد همسر، وقتی اختلاف سنی هفت سال باشه فک نمیکنم این رفاقته جواب بده بیشتر حس سرسپرست داره تا رفیق!
نمیدونم درست فکر میکنم یا نه ...کلا خیلی پیچیدست چون هر طور فکر می کنم مثال نقضش توی ذهنم میاد!
فک کنم فهمیدم منظورتونو.
باز هم بنظرم ۷ سال خیلی شکاف سنی حادّی نیست. شاید کمتر در ارتباط بودن دختر با پسری با این تفاوت سنی و یا بالعکسش یه پیش زمینه ذهنی درست بکنه و همین پیش زمینه ذهنی یک چلنج توی تعامل دو طرف ایجاد بکنه. اما اگه مشکل این باشه بعد از کمی آشنایی دو طرف اون فاصله فکری کم و کم و کمتر میشه.
البته باز هم بستگی به ادمش داره! بعض ها توی جوونی شون هم کمی تا قسمتی زیادی شسته رفته ان!. بعضی هام سر پیری شون حتی دل برنایی دارن! Big Grin
در کل با یک مدت بشین و برخواست داشتن با طرف میشه متوجه این قضایا شد و دیگر هیچ. (:
 سپاس‌گزاری شده توسط: afrooz-OMD
ارسال: #۳۴۰۳۱
۱۰ آذر ۱۳۹۵, ۰۷:۲۵ ق.ظ
[tex]-[/tex] رونوشت به مدیری که امضاشم مدیریتیه ولی نظرات صفحه شخصیش رو بسته! اومده بودم بگم چشمم حداقل ۱/۵ درجه ضعیف شد Big Grin

+ جدیدا یکی اَدام رو در میاره Dodgy ولی خب من خندم میگیره واکنش دیگه ای نمیتونم نشون بدمBig GrinBig Grin

[tex]\times[/tex] یه دوسته عزیزی هم بود اومدم دنبالش بگردم هرچی بیشتر گشتم کمتر یافتم, یهو دیدم عه اسمش عوض شده بود, خاطرم نبود اصلا!
 سپاس‌گزاری شده توسط: so@ , sara9009 , diligent , afrooz-OMD
ارسال: #۳۴۰۳۲
۱۰ آذر ۱۳۹۵, ۰۹:۱۲ ق.ظ (آخرین ویرایش در این ارسال: ۱۰ آذر ۱۳۹۵ ۱۲:۴۱ ب.ظ، توسط stateless.)
یه دوستی داریم ایشون هر ۲-۳ ماه یکبار هم فست فود نمیخوره! بعد من بهش میگم آخه تو چجوری میتونی؟ به خصوص توی دانشگاه یا حتی تو خیابون که بعضی وقتها بوی غذا میپیچه واقعا نمیشه دوام آورد! یه حرفِ خوبی زد. گفت اگه دیدی خیلی دلت خواست یه کوچولو بخور. نه اینکه مثلا بشینی یه پرس کامل بخوری! (اسم غذا رو حذف کردم!) Shy البته این در مورد غذاست، قطعا" درمورد خیلی مسائل این روش کاملا اشتباهه. به خصوص که بعضی اتفاقها یکبار هم نباید تو زندگی آدم بیوفته. هیچ وقت.

بی ما تو به سر بری همه عمر...
من بی تو گمان مبر که یکدَم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: SepidehP , shahlaj , arshad_95
ارسال: #۳۴۰۳۳
۱۰ آذر ۱۳۹۵, ۰۹:۱۴ ق.ظ
اصلا نمیتونم تخصص مورد علاقه ام رو واسه کار کردن پیدا کنم شما هم اینجوری هستید
به مقدار مکتفی از همه تخصص هایی که دوس دارم میدونم ولی احساس میکنم به هیچکدام علاقه ندارم واسه انتخاب حرفه ای اون تخصص موندم چه کار کنم !
فقط میدونم زمان داره از دست میره Huh

ببخش باران ....

تو می باری و ما

هی شسته نمی شویم ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: SepidehP , ele , sss
ارسال: #۳۴۰۳۴
۱۰ آذر ۱۳۹۵, ۰۹:۵۴ ق.ظ
انتخاب و تصمیم قطعی گرفتن خیلی سخته. موضوعش زیاد مهم نیست.

اگه حرفِ بعضی از این کارشناسان رو گوش بدیم که میگن ببین دلت چی میگه، همه چی خوب و خوشحال پیش میره. حداقل وقتی رسیدیم به میانسالی کلی حسرت تو دلمون نیست که چرا نرفتیم دنبال علاقه مون. ولی باید کفش آهنین که هیچی زرهِ آهنی داشته باشیم، دربرابر مشکلاتِ احتمالی که رفته رفته به خاطرِ منطقی عمل نکردن میاد سراغمون. دنبالِ حرفِ دل رفتن معمولا همراهه با طعنه و سرزنش های اونایی که منطقی عمل میکنن و دردسرهایی که ممکنه حتی فکرش رو هم نکرده باشیم.

اگر هم به هزار و یک دلیلی که عقل میاره گوش بدیم و تصمیمِ منطقی بگیریم، احتمالا" زندگیِ آروم تر و کم ریسک تری خواهیم داشت و همه تاییدمون میکنن که به به چقدر کارش درسته. همه چی رو روی اصول پیش میبره. ولی نتیجه اش میشه اینکه بعد از یه مدت بی انگیزه میشیم و کار که از کار بگذره پشیمونی از اینکه چرا یه کم جرئت نداشتیم که خلاف جهت رودخانه حرکت کنیم. و مگه این همه آدم که رفتن دنبالِ راهِ عادی و بی دغدغه، الان خوشحال و راضی اند یا هیچ مشکلی ندارن؟

خلاصه که تصمیم گرفتن خیلی خیلی سخته، تو هر موضوعی هم که باشه. از کوچکترین مسائل روزمره مثل اینکه امروز با ماشین بریم که زودتر و راحت تر به مقصد برسیم یا پیاده بریم که هم هوا بخوریم و روحیه بگیریم و هم هوا رو آلوده نکنیم... تا بزرگترین و حساس ترین تصمیمات زندگی.

واقعا کسی هست که جواب قطعی برای این سوالات داشته باشه؟

بی ما تو به سر بری همه عمر...
من بی تو گمان مبر که یکدَم...
 سپاس‌گزاری شده توسط: codin , SepidehP
ارسال: #۳۴۰۳۵
۱۰ آذر ۱۳۹۵, ۱۱:۱۸ ق.ظ
۲ روز نیست سایت اومده بالا، سرور down شده Huh
سیستم هاستینگ که باهاش کار می کردیم هم سایتشون اصلا بالا نمیاد، تیکت بزنیم.
راست گفتن هیچ گرونی بی حکمت و هیچ ارزونی بی علت نیست Dodgy

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
در شعرِ من حقیقت یک ماجرا کم است ...
 سپاس‌گزاری شده توسط: sara9009

موضوع‌های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  اگر بیش از سه سال از عضویت شما در مانشت میگذرد:بگویید کجایید و چه میکنید؟ Fardad-A ۸۳ ۶۰,۲۶۷ ۲۴ مرداد ۱۴۰۲ ۱۲:۵۰ ق.ظ
آخرین ارسال: clint
  ازدواج دور از جوانان، جوانان دور از ازدواج (هرچه می خواهد دل تنگت بگو...) morweb ۲,۶۹۵ ۷۴۰,۱۰۶ ۲۱ مرداد ۱۴۰۲ ۰۷:۴۴ ب.ظ
آخرین ارسال: gogooli
  انخاب مسیر آینده ؟ آینده دکترا چه خواهد شد ؟ shivap ۱۰ ۱۱,۲۹۲ ۰۲ آذر ۱۳۹۸ ۱۲:۳۶ ق.ظ
آخرین ارسال: WILL
  سلام،امروز حال ات چطوره؟ حس امروزت را بگو. فرید ۹۰۷ ۲۶۶,۷۴۰ ۲۰ مهر ۱۳۹۴ ۰۳:۲۳ ب.ظ
آخرین ارسال: Bache Mosbat
  اگر داده ها در هر بار به طور مساوی تقسیم شود حداکثر عمق درختی log n خواهد شد؟ post98 ۱ ۳,۴۳۵ ۱۸ بهمن ۱۳۹۳ ۰۹:۲۴ ب.ظ
آخرین ارسال: ahrmb
  اینترنت در آینده ناپدید خواهد شد hnarghani ۰ ۳,۵۲۷ ۰۷ بهمن ۱۳۹۳ ۰۱:۰۴ ب.ظ
آخرین ارسال: hnarghani
  اختلالی که زندگی شما را نابود خواهد کردشک و بدبینی ناشی از اختلال شخصیت پارانویید( morweb ۰ ۳,۵۴۰ ۲۴ تیر ۱۳۹۳ ۰۵:۳۴ ق.ظ
آخرین ارسال: morweb
  تعداد سوالات دروس تخصصی کامپیوتر تغییر خواهد کرد؟؟؟ Denize ۱۸ ۱۹,۵۱۱ ۱۷ آبان ۱۳۹۲ ۱۲:۰۳ ب.ظ
آخرین ارسال: shovaliehsiah
Question لطفا تجربیات خود را در مورد نوشتن سمینار و پایان نامه بگویید Potential ۲۴ ۲۲,۵۷۴ ۲۸ مرداد ۱۳۹۲ ۱۱:۴۲ ب.ظ
آخرین ارسال: انرژی مثبت
  یک موضوع جدّی که اگه دقت نکنیم، مایه‌ی سرافکندگی ما در قیامت خواهد بود silver_0255 ۸ ۸,۲۱۵ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ ۱۰:۳۰ ق.ظ
آخرین ارسال: silver_0255

پرش به انجمن:

Can I see some ID?

به خاطر سپاری رمز Cancel

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. رمزت رو فراموش کردی؟ اینجا به یادت میاریم! close

رمزت رو فراموش کردی؟

Feeling left out?

نگران نباش، فقط روی این لینک برای ثبت نام کلیک کن. close