(۲۷ مرداد ۱۳۹۵ ۰۱:۲۰ ب.ظ)shamim_70 نوشته شده توسط: نمیدونم چرا من اصلا حاضر جواب نیسم
از سادگیم ناراحتم
برای عاقل بودن فقط حاضرجوابی لازم نیست، من خیلی زبونم درازه. اصلا معروفم به حاضرجوابی.این حاضرجوابیم هم به خاطر سادگیمه فوری حرف دلم رو میارم رو زبونم. ولی باز همیشه سرم کلاه میزارن. اخیرا هم کار به جایی رسیده که جلوی چشم خودم و تو روی خودم پشت سرم حرف میزنن و حقم رو میخورن. کف میکنم از پررویی بعضی ادما... . یه ضعف دیگه هم دارم و اینکه هر جا میرم و هر کاری میکنم یکی از این آدم عاقلای پررو میاد سنگ میندازه تو کارم من ساده هم چون تحمل انرژی منفی اشخاص رو ندارم، سریع از اون کار یا اون جا میام بیرون و همه چی رو دودستی میدم بهشون...
اما یه دسته هستن با حاضر جوابیشون و قیل و قال کردنشون همه رو یه جا قورت میدن. به یه جاهایی میرسن که اون جایگاه واسشون زیادیه. رایج هست در جامعه به اینجور آدما میگن عاقل. الان هم یه عده میان میگن ، نه! اگر همه اینطورن شما همون خوب باش... .آخه خواهر من، برادر من نتیجه این میشه که ما همیشه آخر صفیم، همین طرفداران صفات اخلاقی خوب هم تره واسمون خورد نمیکنن. تجربه کردم متاسفانه که میگم.
کاش یه دوره از کلاسهای "چگونه خوب صحبت کنیم" برگزار کنن. منم شرکت کنم
یه چند تا کتاب روانشناسی خوب برای رفع مشکلم پیشنهاد بدید تشکر میکنم.