(۱۵ مرداد ۱۳۹۵ ۰۲:۳۵ ب.ظ)samaneh@90 نوشته شده توسط: چه ربطی به جلب توجه داره آخه !!!!!!!! من کلا از سرعت خوشم میاد چند بار اومدم رو اسکیت برد تمرین کنم دیدم استعدادش ندارم خخخخخخ تا اینکه این اسکوتر رو دیدم مثل اینکه سوار شدنش آسونه!
البته یه لحظه تصورش کنین آقاهه تو راهپیمایی میخورد زمین خخخخ
خب خیلیها هنوز ندیدنش و در نتیجه بار اولی که میبیننش زیرزیرکی زل میزنن بهش و پیش خودشون میگن این دیگه چیه؟ چه خوب. کاش ما هم از اینا داشتیم. بعدشم میرن خونه واسه بقیه تعریف میکنن که طرف تو خیابون رو یه وسیلهٔ کوچیکی صاف وایساده بود و راحت راه میرفت.
البته به نظرم این وسیله چندان کارائی هم در بیرون منزل نداشته باشه. اولاً سرعتش کمه. و بعد اینکه تو خیابون که باهاش نمیشه رفت. تو پیادهرو هم که از بس شلوغه در حالت عادیش هم باید با کلی حرکات مارپیچی حرکت کنی که به علت فضای کم اماکن شلوغ فکر کنم پای پیاده آدم راحتتر باشه. ضمن اینکه چهارراه به چهارراه باید از جدول یا جوب یا پل رد شه.
فکر کنم بهترین و راحتترین مکان واسه استفادهاش "پارک" باشه، که اونم آدما اکثراً میرن پیادهروی کنن و قدم بزنن.