(۲۰ خرداد ۱۳۹۵ ۰۹:۰۳ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: دروغ چرا خوشحال شدم از شنیدن
بقیه هم کم و بیش عمرشون رو تا الان صرف تحصیل کردند و خودزنی هست اگه بگید مثلاً حق من هست ولی حق شما نه. ولش کنیم این قسمت از بحث رو.
تقریباً در همهی کشورهای دنیا حقوق سالانهی فوتبالیست به مهندس همونقدری هست که در کشور ما. برای همین من از حقوق زیاد فوتبالیستها ناراحت نیستم مخصوصاً که انحصاری نیست و فرصتی هست که برای بقیه هم فراهم هست (تا در صورت داشتن استعداد وارد این رشته بشن). کم بودن فرصت شغلی و حقوق مهندسها رو به نظرم نباید از حلقوم فوتبالیستها یا پزشکها بیرون بکشیم.
از دو چیز ولی ناراحتم. یکی اینکه چرا در این مملکت مردم به اینجور آدمها اینقدر بها میدهند. قطعاً اگر طرفدار نداشتند روزنامهها هم سراغشون نمیرفتند و این فیدبک مثبت ایجاد نمیشد. دوم، چرا فرهنگ غالب به صورت یک دهات بدوی هست که تووش وقتی مثلاً پسر یا دختر فلانی یک کاری میکنه، به همه مربوط هست و توو کل دهات میپیچه. اینجا هم یک نفر یک کار برخلاف هنجار انجام داده، طوری این حرکت در صدر اخبار قرار گرفته که اختراع داروی ایدز اینقدر مهم نمیشد. از اون بدتر، یک کدخدایی هم میاد و از روی شکم تصمیم میگیره ۶ ماه محرومیت ببره. دقیقاً یک دهات بدوی، در ابعاد بزرگتر.