ببینید دوستان بنده ساکن شهرستان هستم و اگر شما اهل کلان شهر باشید و دنبال ماهی یکی دو میلیون حقوق باشید من بهتون حق میدم.. ولی اینجا این میزان حقوق برای بنده ارزو به حساب میاد کمه کم باید ۵ ۶ سال سابقه کار خوب داشته باشم تا همچین حقوقی رو طلب کنم!
حقوق کسی که اینجا تازه شروع کرده به کار در بهترین حالت و در یه شرکت خوب حدود ۶۰۰ تومان هست و بعد از یه مدت تجربه بازم بهترین حالت ۸۰۰تومان هست.. کسی رو میشناسم که ۷ سال حسابدار بودن (رشته شون فرق داره با ما البته) الان ۸۰۰ تومان حقوق شون هست..
پس بنده اگر بتونم جایی رو پیدا کنم که در بهترین حالت بهترین حالت بهم ۸۰۰ بده خیلی خوشحال میشم.. در جواب دوستی که گفتن به فکر یک دو میلیون نباش و زیاد سخت نگیر اینو عرض میکنم...
بازم در جواب به همون دوست خوب که گفتن از یه جایی شروع کن .. بنده اسم جاهایی که تماس گرفتم رو ذکر کردم که نشون بدم توی ابتدای راه حاضرم از یه جایی استارت بزنم ولی دیدید که نشد..
فقط همون پیشنهاد ۳۰۰ تومنی بود که گفتم فقط کرایه ماشین رو اگر بزارم کنار در ماه ۱۶۰ تومن باقی میموند.. توی این یک ماه من روزی یک کیک بخرم توو طول روز بخورم چیزی از این پول میمونه عایا؟ تازه کار تخصصی هم نبود که بگیم یه چیز یاد میگیرم..
باقی جاها در لحظه اول گفتم ما نیرو نیاز نداریم و وسلام..
من کجا شروع کنم؟؟
اون شرکتی که ۴۰ متری بود دو نفر بودن هم اصلا جا نبود من یه سیستم بزارم بشینم به قول شما از یه جا شروع کنم.. تازه یکی شون هم منشی بود.. البته یه خانم و اقا بودن..
اون یکی شرکت هم بنده خودم حاضر شدم برم بعدش که امدم خونه توضیح دادم کجا رفتم چی شد اهل منزل مدیریت رو شناختن و از نظر اخلاقی تایید نفرمودن..
این بود ماوقع دنبال کار بودن بنده..
------
نمیشد پاسخ با نقل قول بدم ..نمیدونم چرا..
چون لطف کردین و نظرتون رو دادین من سعی کردم توضیحی بدم تا نشون بدم چه شد اینطور شد..
بله بنده هم بعد از این همه داستانات همون خواب رو بهترین کار دونستم