(۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۴۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: (15 اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۱:۳۹ ب.ظ)@s@kur نوشته شده توسط: دنیا دغدغه چی رو داره
ما دغدغه چی رو
: ))))
دنیا منظورم اون دنیا خانومه
اگه منظورتون خانم Somayeh_Y هست که به نظر من شکست عشقی نبوده دغدغه تصمیم گیری در مورد اینده بوده و اتفاقا خیلی هم مهمه عمومی کردنش هم جنبه روانشاسی داره و اتفاقا بد هم نیست دیگران بخونن شاید مشابهش براشون اتفاق بیافته فقط یه خورده افراط در قضاوتشون بود که طبیعی هست شاید روزای اول بعد از اون جریان هست و دوران گذر رو طی می کنن
چه روز پر پستی!
یه سوال
همیشه اصل قضیه رو ندونسته تا آخرش رو میشینید توضیح میدین؟
دنیا، دنیاست .. سمیه خانوم عزیز هم سمیه جان.
مسئله سمیه، مسئله ازدواجه.. اصلا سمیه خانوم و بقیه دخترای خوب مثل سمیه رو حتی به اشتباه و سهوا هم نباید با دنیا و امثال دنیا یکی دونست! ازدواج مقدسه.. حتی نباید یه درصد به مسئله ازدواج بد نگاه کرد. به تنها چیزی که فکر نمیکردم موقع نوشتن پستم، پست سمیه خانوم بود! نمیدونم چرا فکر کردید دارم در مورد سمیه حرف میزنم!
دنیا نمیدونم چی چی ! فامیلیش هم یادم رفت. فقط یکی از دوستان برای اینکه روحیه ام بهتر بشه در این دو سه روز مونده به کنکور چند تا جوک فرستاده بود که شامل دنیا و طلا یا و ساسی و یه چن نفر دیگه بود. که اصلا نه هیچ کدوم از اینا رو میشناختم نه داستانشون رو میدونستم. به دوستم که گفتم اینا چیه فرستادی جریان دوئل عشقی دنیا و طلا رو بهم توضیح داد + آدرس اینستای همشون رو! چند دقیقه که سر زدم به اینستای این ها حالت تهوع گرفتم که ملت به خاطر شهرت و یا شاید هم واقعا شکست مثلا عشقی چه کارهایی که نمیکنند و با آبروی خودشون بازی میکنند که هیچ، باعث میشن تویکی از شبکه های ماهواره ای هم به نجابت کل دخترای ایرانی توهین بشه. تازه یک مشت بیکار هم میرن فالو میکنند و یا توی کامنت ها مزخرف میگن .. کامنت ها صدم ِ ثانیه ای آپدیت میشد در اون چن تا پیج! اینکه مردم خودشون رو درگیر کی و چی میکنند و به شوخی یا جدی به پیج هاشون ارزش میدن و کامنت بارونشون میکنند برای من عجیبه. و عجیب تر سبک زندگی صاحبای این پیج هایی که میلیونی شده فالوئرهاشون که بزرگترین مشکلشون انگار فقط شکست مثلا عشقیشونه که از آبروشون هم میگذرن. منظورم این بود. منتها دیدم اشتباه متوجه شدید کامل توضیح دادم.