(۳۰ آذر ۱۳۹۴ ۰۶:۵۵ ق.ظ)blackhalo1989 نوشته شده توسط: تو کشور خودمون هم من خلاقیت دیدم. اما اگه شما فکر می کنید داخل کشور خلاقیتی نیست به جای مسخره کردن بهتره خودتون دست به کار بشید. وقتی میگید داخلی ها خلاقیتی ندارن یادتون باشه خودتون هم داخل ایران زندگی می کنید و حرفاتون به خودتون هم هست یعنی عملا دارید از خودتون ایراد میگیرید.
مسخره که نبود , بیشتر جنبه ی شوخی داشت!
هرگز عدم خلاقیت هموطنام رو مسخره نخواهم کرد , چون که میدونم خلاقیت بستر میخواد ! که ما نداریم !
پس توقعی ازشون ندارم !
اما خلاقیت دوست عزیز , جایی شکوفا میشه که آرامش کامل وجود داشته باشه !
نه در یک شخصی پر از استرس و فشار روحی و دغدغه آینده و ... , بلکه در شخصی که خیالش از آینده راحته , کسی بهش فشار نمیاره , ترس و احتمال شکست خوردن کارش کمه و. ...
گدشته از اینا , اصولاً زادگاه خلاقیت در ملل راقیه هست ! خلاقیت و ابتکار عمل در هرصنعتی و هر زمینه ای دست کشورهایی هست که در اون صنعت خاص پیشتاز هستن ! نه در مملکتی که اصلاً صنعت نداره (چه رسد به پیشتاز بودن در صنعت) !
به زبون خودمون , خلاقیت رو در کشورهایی میشه زیارت کرد که در لبه های علم سیر وسیاحت میکنن !
نمی تونم ادعا کنم که دیگر ملت های عقب افتاده تر , هیچ وقت فرصت بروز خلاقیت ندارن !
اما ادعا میکنم که در این کشور ها احتمال انجام کارهای خلاقانه به مراتب پاپیین تر و احتمال شکست خوردنشون به مراتب بالاتر از کشورهای پیشرفته هست !
شما همین که مثل اکثریت جامعه ی امروز انسان بدبینی نیستید جای تحسین داره , اما جسارتاً زیادی خوشبین هستید !
اون نیمه ی پر لیوانی که شما می بنید
کفاف تشنگی جامعه ی امروز ما رو نمی ده !