(۰۵ مرداد ۱۳۹۴ ۰۷:۵۴ ب.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: ما که پول نداریم طلا بخریم اونایی که دارن خوشبه حالشون اینم بخونن کلاه سرشون نره
قطعا برای شما پیش خواهد امد که برای خرید طلا به طلا فروشی مراجعه کنید و پس از پسندیدن طلا ماشین حساب فروشنده و حساب کتاب ان توجه شما را جلب کرده باشد .
ولی در این زمان هست که بزرگترین کلاه سر شما میرود .
سلام . درود بر شما دوست عزیز
چه خوب که این محاسبه را برامون گفتید اگه من زودتر فهمیده بودم سر خرید انگشترای نامزدی و ازدواج و یه زنجیری که اخیرا خریدم حواسمو جمع میکردم . دیگه اونا گذشته نمیشه ام کاریش کرد . اما اخیرا میخواییم باز طلا بگیریم حالا برا اینا باید حسابی مواظب باشیم .
یه نکته دیگه هم با اجازه من به این مطلب اضافه میکنم دوستان عزیز اگه خدا قسمت کرد و در شرف ازدواج قرار گرفتید ایشالا ....و برای خرید طلا یا هر چیز مربوط به ازدواج خواستید بازار برید خیلی خیلی حواستون را جمع کنید به محض اینکه بفهمن خرید عروس و دامادیه هر چیزی را که میخوایین بخرین بدجوری میندازن بهتون. جاهای مختلف حتما قبل از اینکه با طرف برید خرید وقت بزارید برید خودتون ببینید قیمت کنید سبک سنگین کنید بعد با طرف و احیانا هیت همراه برین خرید . من خودم این ضررها را دادم که الان برام تجربه شده و دارم به شما میگم گرچه هنوزم سر بعضی مسایل مالی خرید و حساب کتاب خنگول بازی در میارمو بعضی جاها هنوزم حواسم جمع نیست و بعد به خودم فحش میدم که چرا حرف زور بهم گفتند ؟چرا پول زور ازم گرفتن ؟چرا سرم کلاه رفت؟ ادم حرصش میگیره بدجور .....