(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ب.ظ)Densike نوشته شده توسط: مسی بازی سازه ولی
به نظر من مسی اگه مسی شد واسه خاطر این بود که پشتش ژاوی و اینیستا بازی میکردن البته اخیرا کمتر از ژاوی استفاده میشه
ولی ژاوی و اینیستا فوق العاده ان ینی پشت هر پازیکنی بازی کنن اون بازیکن اگه آقای گل اون فصل نشه مطعما بازیکن نیست.
(۰۳ فروردین ۱۳۹۴ ۱۲:۱۹ ب.ظ)barca نوشته شده توسط: مسی خیلی خیلی کم پیش میاد که تمارض کنه من که چیز خاصی یادم نمیاد
مسی هیچ وقت با بازیکینی که بدترین خطا رو هم روش کرده درگیر نمیشه اما رونالدو همین چند وقته پیش بود یه بازیکن بدون توپ رو با لگد زد و اخراج شد فقط به خاطر اینکه قبلش روش خطا کرده بود
مسی همیشه شادی بعد از گلش رو با هم نیمی هاش قسمت میکنه اما رونالدو سعی در تحقیر تماشاگرای تیم حریف داره
مسی همیشه تو شادی بعد از گل هم تیمی هاش شرکت میکنه اما رونالدو اگه خودش گل نزنه کل تیم رو به دردسر می ندازه
قبول کنین خیلی ها از رونالدو خوششون نمیاد نمیدونم چه دلیلی داره شاید به خاطر غروریه که داره
شما ببین وقتی ۹۰ هزار نفر دارن توی ورزشگاه هووو میکنن و اون بازیکن توی اون جو وحشتناک گل میزنه قطعا دوس داره عکس العملی نشون بده که همه رو ساکت کنه اتفاقا هیچ حرکت تحقیر آمیزی نکرد فقط در قبال هووووو هایی که تماشاگران میکردن گفت ساکت باشید.
اینکه شما یادتون نمیاد مسی تمارض نکرده دلیل نمیشه که اصلا تمارض نکرده باشه
کریس توی شادی گل هم تیمیهاش شرکت نمیکنه؟؟
بهتره تا آخرش نگاه کنید
ببین کریس تشنه بهترین بودنه و همه زندگیشو گذاشته واسه بهترین بودن و به نظر من قابل احترامه
در کل شما با مسی حال میکنین ما هم با کریس این دیگه ناراحتی نداره