(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۱:۵۷ ب.ظ)sahar_rostami2 نوشته شده توسط: امسال میشه سال سوم...آخه من به چه امیدی دوباره بخونم... Sad البته سال اول نخوندم!
اولا که این سال دومه و اکثر بچه ها یه سالو پشت کنکور میمونن. ثانیا شما امسال تجربه خوبی دارین. اگه یکم انگیزه هم چاشنیش کنی کل کنکورو خوابونی. شما بر کنکور غلبه کنید نه اینکه کنکور بر شما. اگه یکم تلاش کنید کلا نظرتون عوض میشه و میگید من چطور سالای قبل نخوندم.
(۰۲ تیر ۱۳۹۳ ۰۲:۲۳ ب.ظ)farhud نوشته شده توسط: بچه ها الگوریتم میزان مقبولیت چطوری کار میکنه؟
من هر چی مثبت میگیرم مقبولیتم کمتر میشه
تازه ساعتای آنلاینشو ندیدی. من حداقل یه هفته آنلاین بودم زده ۵ ساعت
(۰۱ تیر ۱۳۹۳ ۰۳:۰۴ ب.ظ)mehrdad_tclh نوشته شده توسط: آخه من نمیدونم این مسی چیکار کرده به ایرانی ها ! توهین کرده؟ احمق فرضشون کرده یا....؟!
که یه عده ملت غیور رفتن تو پیجش هرچی از دهن...شون دراومده بهش گفتن ...
بخدا زشته...حالا فکر میکنه ما ایرانی ها همه اینطوریم!
مسی فقط به وظیفش عمل کرده به هر تیمی حداقل ۲ تا میزد به ایران یکی زده اونم بخاطر اینکه فقط وظیفست همین!!!
من نمی دونم این ملت همیشه در صحنه کی میخوان ادعاهاشونو عملی کنن
بخدا من از خجالت آب شدم از کامنت هایی که ایرانی ها گذاشتن...]
پست گذاشته که بهش تبریک بگیم و فرهنگمونو نشون بدیم نه بی فرهنگیمونو!
بجای اینکه تبریک بگیم شاید دلش به حالمون بسوزه و نیجریه رو با اختلاف گل ببرن تا ما هم سعود کنیم...
اینطوری که پیش بره از ایرانی ها بدجور متنفر میشه و میرن با نیجریه تساوی میکنن و ما براحتی حذف میشیم...
به زور اون قبلی رو از دلش در آوردن. اونم با کلی دردسر. یه تابلو فرش بهش دادن، میخواسن جمشید مشایخی رو بفرستن. دوباره روز از نو روزی از نو. بازتابش تو کل جهان پیچیده. واقعا این کارا ظلم به خودمونه. ارزش بازی به اون قشنگی رو با این کارا پایین میارن. کلی هم به نکونام فحش و بد و بیراه گفتن، اون بیچاره ۴ روز دیگه بازی باید کنه جلو بوسنی.
ولی بازیکنا انصافا جنگیدن.ارژانتینیا بیچاره ترسیده بودن. طوری که دی ماریا... ستاره رئال... وقت تلف میکرد