(۰۳ دى ۱۳۹۲ ۰۲:۲۸ ب.ظ)yasemi نوشته شده توسط: (03 دى ۱۳۹۲ ۰۱:۲۰ ب.ظ)Somayeh_Y نوشته شده توسط: خب حالا فکر میکنید همه این کارا رو باید با ماهی چقدر حقوق براش انجام بدی؟
۳۰۰ هزارتومن ناقابل. خیلیه مگه نه؟!!!!!!
واقعیت اینه که مشکل شما هستید که حاضر شدید با این حقوق کار کنید! من ترجیح میدم خونه بشینم و با این حقوق که نه با بیشتر از این هم نرم سر کار. ترجیح میدم برم مسافر کشی نه همچین کاری البته اگه بشه اسم اونو کار گذاشت!!
البته فکر میکنم من خیلی جوش آورده بودم درست ننوشتم و بد برداشت کردید.
این حرفا که گفتم در آخرین جلسه مصاحبه و گفتگوی نهایی با مدیر عامل شرکت رد و بدل شد. منم به خاطر یک سری مسائل که پایین بودن حقوق هم جزوی از اونا بود. گفتم شما رو به خیر و ما رو به سلامت.
قصد توهین ندارم ولی واقعا فکر میکنم برخی از خانم ها بازار کار رو خراب کردند. وگرنه چرا باید فردی به خودش اجازه بده و بگه یه نیروی کار میخوام ترجیحا خانم باشه که حقوق کمتری بهش بدم. (این دیالوگی هست که از خیلی کارفرماها می شنویم)
البته اگه حقوق بالا هم میداد بازم رد میکردم. چون اینها که میخواست همه اش در توانایی من نبود. ایشون سر رشته از کامپیوتر نداشت و فکر میکنه همین که با محیط برنامه نویسی آشنا باشی کافیه. من که میدونم دست بردن توی کد یه برنامه یعنی چی. اونم برای من که چند ساله برنامه نویسی رو بوسیدم و گذاشتم کنار.
در هر حال بیشتر عصبانیت من از این بود که وقتم رو هدر داد. اگه از همون ابتدا شرایط رو شفاف و روشن می گفتند من اصلا برای مصاحبه نمی رفتم.
راستش منم وقتی خانواده پرسیدند مصاحبه کاری ات چی شد؟ گفتم کار نبود که. بیگاری بود.