(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (06 مهر ۱۳۹۷ ۰۳:۱۴ ق.ظ)khayyam نوشته شده توسط: سرکار یه دختره هست خیلی بامزه هست ولی وقتی میبینم دلار شده ۱۹ هزار اصلا به دوستی و آشنایی اولیه هم نمی تونم فکر کنم چه برسه با ازدباج !
سر کار ما هم یه دختره هست خیلی ازش خوشم میاد منتهی چون هیچ پشتوانه ای ندارم غیر خودم اصلا جرات فکر کردن هم بهش نمیکنم.
سرکار قبلی من هم یه دختره بود خیلی ازش خوشم میومد، دقیقا به دلایل مشابه اصلا جرات نداشتم بهش فکر کنم. یه ۵-۶ ماهی گیر بودم برم جلو یا نه. بعد یهو موقعیتش پیش اومد که کارم رو عوض کنم. و این کار رو کردم، خیلی هم خوشحال بودم که دیگه تموم شد نمی بینمشو و فراموشش میکنم.
اما اوضاع بدتر شد، رو مخم بود قضیه. یه چندبار تماس کاری داشتیم (البته اعتراف میکنم من به بهانه کار تماس میگرفتم). حس میکردم این علامت سوال همیشه برام میمونه که اگه برم جلو چی میگه اصلا ... نظرش در مورد من چیه ...
هیچی دیگه ۲-۳ هفته پیش بود رفتم این علامت سوال رو تبدیل به علامت تعجب کردم؛ اونم چندتا
آخه این چه کاری بود !!!
(۰۶ مهر ۱۳۹۷ ۱۰:۳۹ ب.ظ)Riemann نوشته شده توسط: +++ ماکارونی درست کردم، کنترل ادویه هاش از دستم در رفت و حسابی تلخ شد !
چه ادویه ای ریختی که تلخ شده دقیقا