(۱۴ آبان ۱۳۹۵ ۱۰:۴۲ ب.ظ)The BesT نوشته شده توسط: سلام
اگر از یه نفر که مثل استاد راهنما براتون وقت گذاشته باشه تا مقالتون کامل کنید (به دلیل اینکه هیچ خیری از استاد راهنما ندیدید! ) و البته اسم این فرد هم توی مقاله بیارید ولی باز هم لازمه تشکر ویژه ازش داشته باشید چکار باید کرد؟ باید چطوری جبران کرد؟ یه چیزی خرید بهشون داد؟
مثلا کتاب یا یجوری که جبران کننده زحمتش باشه. فکر میکنم کتاب یا یه چیز رسمی چی بخرم؟
لطفا راهنمایی کنید !
همم جالبه.
به نظرم اگه رابطه دوستانه ای هست و میدونی از چی خوشش میاد، بلیط کنسرت یا گیفت کارت واسه رستورانی/کافه ای بهش بده با همسرش یا ... بره اونجا حالشو ببره.
اگه زیاد نمیشناسیش، لوازم التحریر اداری بهش بده، از خودکار گرفته تا لیوان و دفتر یادداشت شیک. مخصوصا اگه تر تمیز و شاداب باشه بهتره. روی لیوان هم اگه خواستی یک چیز قشنگ چاپ کن بهش بده. تو اینترنت یک عالمه ایده واسه طرح mug پیدا میشه. (فقط مراقب باش اگه
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
خریدی ناراحت نشه که مثلا خواستی بگی دفترت شلوغ پلوغه، این هدیه رو میدم که سر و سامان بدی به اتاقت!)
هدیه سنتی هم که کتاب شعر یا شکلات خوبه، safe choice.
فقط چیز گرون نخر + گل و گیاه نخر(مگه اینکه بدونی ۱۰۰درصد خوشش میاد) + تابلو قاب و ... هم نخر.
---------------------
من دوست دارم بهم هدیه کاربردی بدن که به دردم بخوره، شکلات کتاب بدم میاد.

هارد اکسترنالی هدفونی، ساعت هوشمندی چیزی بدین استفاده کنیم.
والا