(۰۶ تیر ۱۳۹۵ ۱۲:۳۰ ق.ظ)pezhman.m-AI نوشته شده توسط: (05 تیر ۱۳۹۵ ۱۱:۳۰ ب.ظ)khayyam نوشته شده توسط: اینا می گن به جای اینکه اجناسی که می خری رو از مغازه که با چندین واسطه به دست مشتری نهایی می رسه
البته همون اجناسی که از مغازه میخریم نیست، یک سری اجناسه که مشخص نیست ازکجا اومده و کاملا مارک های جدیدی هستن. راجب کیفیتشون باید خودتون تست کنید تا متوجه بشید..
راجب این شبکه ها هم انقد خوب کار کردن که به راحتی افراد جذبشون میشن. من اون اوایل خیلی به دوستان و آشنایان توصیه کردم وارد نشن(به دلایلی) ولی تو این موارد گوش کسی بدهکار نیست و به این نتیجه رسیدم که بهترین کار اینه که طرف خودش امتحان کنه.
والا منم با اصل این قضیه مشکل دارم ولی چند نکته هست که گیجم کرده اول اینکه اینا مجوز رسمی گرفتن ! دوم اینکه یکی از دوستانم بود که از دو سال پیش اینقدر علاف بود و همش تو گیم نت ها بود یه دفعه این دو سال رفت تبریز و خبری هم ازش نشد الان برگشته یه ماشین مزدا ۳ خریده و به گفته خودش ماهی ۱۳ میلیون هم همین جوری به حسابش می ره !
نکته ی دیگه مراجع هم سود حاصل از اینا رو شرعی دونسته !
می گم خودم رفتم شرکت اصلیشون که فروشگاهش هم تو شهر قلعه حسن خان هست که کلاس توجیهی هم می زارن و بدجوری هم شلوغ بود
نمی دونم کلا ولی اگه راه پول در آوردن هست که رفتنش ضرر نداره فقط می گم تشکیل این تیم و همچنین زمان صرف کردن می خواد !!!!
![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)
![Undecided Undecided](images/smilies/undecided.gif)