(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۲۹ ب.ظ)salam5 نوشته شده توسط: منم فوبیای روز تولد و تحویل سال دارم
یه جورایی هر جفتش آدم و پیر میکنه
البته این حس فکر کنم بخاطر این باشه که میبینیم کاری که باید میکردیم رو نکردیم و جایی که باید میبودیم، نیستیم... یجور حس عقب موندن از رویاها
هنوز تا آخر ۹۴ کلی وقت داریم، میتونیم یه تغییر خیلی کوچک رو انتخاب کنیم و تا آغاز سال جدید بهش پایبند باشیم، و موقع تحویل سال خوشحال باشیم که تغییری رو ایجاد کردیم و سال جدید هم ادامه اش بدیم، دیشب بخاطر این نوشتم ۴۰ روز مانده تا پایان سال ۹۴
میشه یجور چله گرفت، با هر انتخابی که میخوایم
مثلا شروع کنیم کم کم سحرخیز بشیم
یا کتاب خونتر بشیم
ورزش کنیم
رژیم بگیریم، غذامون رو بیشتر بجویم و ...
کمتر وقت برای تلگرام و شبکه های اجتماعی و ... بگذاریم
یه هنری رو که همیشه دلمون میخواست یادبگیریم یا یه چیز مرتبط به رشته امون
یا رو استرس و نقطه ضعفهای دیگه که میدونیم داریم، کار کنیم
یا تغییرات معنوی
این تغییر تو هر بعدی میتونه باشه، ولی خب یه نقطه آغاز کوچیک میتونه باشه برای گام برداشتن تو مسیری که میخوایم
من خیلی وقت پیش شروع کردم یه سری تغییرات رو و خوشحالم که موقع سال تحویل یا چند روز قبلترش روز تولدم (اینو از قصد نوشتم که یاتون باشه کادوهامو بدید
) هر قدرم ناراضی باشم از خودم باز یه تغییراتی هست که بخاطر ایجادشون خوشحالم
فکر کنم همین الان خوبه یه برگه برداریم و بالاش بنویسیم، چله تا سال تحویل ۹۵
و زیرش هر چی که خواستیم رو اضافه کنیم و فقط یادمون باشه چیز عجیب و غریب و بزرگ و دور از ذهن تعریف نکنیم
من خیلی از اینکارا کردم و واقعا جواب میده بخاطر این نوشتم و کاری نیست که خودم انجام نداده باشم و بخوام فقط یه حرف انگیزشی و رو هوا بزنم... انشالله موقع سال تحویل ۹۵ برای تغییری که ایجاد کردیم خدا رو شاکر باشیم
فقط دقت کنید چیزی باشه که بتونید انجامش بدید، چون اگر تعریف کنید و انجام ندید به هر دلیلی بعدش حالتون بدتر میشه و میگید باز نتونستم و بعدها هم بهونه میارید که قبلا هم سعی کردم و نشد
(۲۰ بهمن ۱۳۹۴ ۰۲:۵۲ ب.ظ)behnam5670 نوشته شده توسط: شما خودتونو ناراحت نکنید ننه
آهم میگیرتتونا