جناب دکتر تبریک و خدا قوت.
سریع برم سر اصل موضوع. خیلی وقته مانشت رو دنبال میکنم.
وجود نظم تو انجمن یه چیز لازمه. مانشت بهم ریخته و شلخته شده!! دلیلش هم ما کاربرا هستیم متاسفانه ...
من سال ۹۲ یادمه که چطور از طرف بعضی از کاربرا به مدیران مخصوصا فرداد حمله میشد!!!
من خودم خوشبختانه یه مورد سوءسابقه بیشتر تو پروندم بیشتر نیست، که اونم خداییش یه انتقاد از طریق پیام بود و تو همین ایام کنکور خوندن وقتی دنبال یه موضوعی بودم و بی نظمی عظیم بوجود اومده تو تاپیک های کنکور ۹۵ رو دیدم رسما از ایشون معذرت خواهی کردم. چون تازه قدر وجود مدیر و ناظم برای انجمن رو فهمیده بودم.
اینکه مدیران به خاطر انتقاد کاربران دلسرد بشن طبیعیه وبهشون باید حق داد ... ولی تکلیف چیه بالاخره؟؟ انجمن رها بشه و هر تاپیکی تو هر بخشی زده بشه؟
الان تو بخش انتخاب رشته یه تاپیک ایجاد شده برای جمع بندی درصدهای احتمالی
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
میخاستم بهشون بگم چرا اونجا ؟؟ ولی هر چی گشتم ... نفهمیدم کجا ؟؟!!!! به عنوان مثال تو بخش کارنامه های اولیه زیر انجمنی برای سال ۹۵ وجود نداره، در واقع تو اکثر بخش های انجمن هنوز زیر انجمن سال ۹۵ راه نیفتاده.
قطعا ما متوجه این موضوع هستیم که جواب دادن به سوالات درسی کاربرا وظیفه مدیران سایت نیست و باید با تعامل کاربرا بهش رسید.
اما ایجاد نظم انظباط تو انجمن فقط از دست مدیران سایت بر میاد.
من کاربر سمجی بودم و به هر طریق بود اون استفاده ای که از مانشت مدنظرم بود رو بردم، ولی با این همه سماجت الان وقتی میخام برم سراغ یه موضوعی که قبلا سراغش رفته بودم واقعا به مشکل بر میخورم.
مانشت جای خیلی خوب و دارای کاربرهای خیلی خوبتر هست. امیدوارم با همت مدیران سایت این ایرادات و درهم ریختگی ها حل بشه.
به هر حال چیزی از علاقه من به مانشت کم نمیشه