خب من با اجازه همه بزرگترا توضیحات کلی رو میزارم اینجا تا باشه واسه آیندگان
نکات Memrise:
۱-در مرحله اول نام کاربری بچه ها رو فالو کنین
۲-کورسهای مورد علاقه تونو اضافه کنین که میتونین از کورسهای انتخاب شده بقیه بچه ها و یا سرچ کردن و سعی و خطی کورسهای مختلف ساخته شده واسه یه کتاب خاص استفاده کنین.
۳- حتما سعی کنین یه هدف روزانه(GOAL) واسه هر کورستون تعیین کنین که دو پست بالاتر گفتم چیه.
۴- سعی کنین سیستم تایمینگ رو تغییر ندین و همون UTC بمونه.. چون تغییر روزهای خوندن کارتها بر اساس سیستم تایمینگ انتخاب شده انجام میشه و این UTC زون حدود ۵ ساعت از سیستم کشورمون عقب تره باعث میشه که بتونین اخر شب ها و یا نیمه شب ها جبران مافات برنامه های روزانه تون رو که عقب افتادید بکنید.
۵- رقابت کلی(همه کورسها) و بر اساس اسکور بدست اومده بنظرم بهتره چون افراد مختلف تعداد کورسهای مختلفی میخونن و همینطور لزوما هر فردی یک کتاب خاص مثل ۵۰۴ میخونه؛ لزوما از یه کورس مشترک همه استفاده نمیکنن.. و اینجوری کار واسه کسی مث من که ۴ تا کورس رو داره با هم میخونه واسه رقابت راحتتر میکنه
۶- فعلا تا زمان رفع این باگ مورد نظر به هیچ وجه سعی نکنین که کورس ها رو دانلود کنین چون در این حالت اون کلمات جدیدی که تا حالا نخوندین mem هاش(یا همون عکسهاش) لود نخواهد شد و حتی با اتصال به اینترنتم دگ نمیتونین اون mem های کلمات رو ببینین و استفاده کنین. اگه اینکارو کردین تنها راهش واسه درست شدن مشکلتون حذف دیتای دانلود شده واسه کورسه که توی برنامه واسش یه گزینه هست.
۷-اگه آی دی های درون ممیرزتون هم همین آی دی های مانشت باشه شاید بهتر باشه.
پ.ن: اگه چیز دیگه ای به ذهنتون رسید اضافه کنین بچه ها.