زمان کنونی: ۱۶ آبان ۱۴۰۳, ۱۲:۰۰ ق.ظ مهمان گرامی به انجمن مانشت خوش آمدید. برای استفاده از تمامی امکانات انجمن میتوانید عضو شوید. گزینههای شما (ورود — ثبت نام)
(۱۷ شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mmdsharifi نوشته شده توسط: سلام به همگی
عرض تبریک به دوستانی که تو دانشگاه مورد علاقه شون قبول شدن.
اگر تو یکی رشته های ارشد آیتی دانشگاه شهید بهشتی قبول شدید از طریق لینک زیر به جمع مون اضافه شید
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
سلام خوش اومدین به بهشتی
من پارسال مولتی مدیا قبول شدم، وارد این گروه شدم
بچه هایی که مولتی مدیا قبول شدن وارد این گروه تلگرامی بشن... من آمادم واسه پاسخگویی به شماها هستم، بابت اینکه چطوری درسا رو بپیچونین، چطوری نمره بگیرین چطوری کلا کیف کنین، درکنارش به سوالای درسی و علمی در رابطه با دانشگاه هم جواب میدم...فقط اینم بدونین که درسته وارد بهشتی شدین ولی همچین هم بهشت نیست، زمستون که بشه از سرما خشک شدین میفهمین
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
(۱۸ شهریور ۱۳۹۶ ۰۴:۲۳ ب.ظ)mhdkvn نوشته شده توسط:
(17 شهریور ۱۳۹۶ ۱۱:۱۴ ق.ظ)mmdsharifi نوشته شده توسط: سلام به همگی
عرض تبریک به دوستانی که تو دانشگاه مورد علاقه شون قبول شدن.
اگر تو یکی رشته های ارشد آیتی دانشگاه شهید بهشتی قبول شدید از طریق لینک زیر به جمع مون اضافه شید
سلام خوش اومدین به بهشتی
من پارسال مولتی مدیا قبول شدم، وارد این گروه شدم
بچه هایی که مولتی مدیا قبول شدن وارد این گروه تلگرامی بشن... من آمادم واسه پاسخگویی به شماها هستم، بابت اینکه چطوری درسا رو بپیچونین، چطوری نمره بگیرین چطوری کلا کیف کنین، درکنارش به سوالای درسی و علمی در رابطه با دانشگاه هم جواب میدم...فقط اینم بدونین که درسته وارد بهشتی شدین ولی همچین هم بهشت نیست، زمستون که بشه از سرما خشک شدین میفهمین
وضعیت: دانشجوی کارشناسی ارشد امتیاز مانشت : ۳ رتبه: ۶۱۰امتیاز تاریخ مانشت: ۵ رتبه: ۶۷۱۶
گروه ارشد سیستم های چندرسانه ای شهید بهشتی ۹۶
سلام
دوستانی که مشغول به تحصیل در رشته چند رسانه ای هستن لطف کنن بگن
با چه نرم افزارهایی کار میکنن ؟بیس این رشته چیه دقیقا ؟باید چیا بلد باشیم واسه شروع؟
واینکه معمولا موصوعات پایان نامه چی میتونه باشه؟
خیلیا میگن یه رشته گرافیکیه یعنی تو مایه های ارتباط تصویری؟