(۲۸ فروردین ۱۳۹۴ ۰۳:۳۶ ق.ظ)ali0281 نوشته شده توسط: راستش منم این مشکل دارم امسال کنکور دادم کلی کلاس پارسه رفتم مردانه وار خوندم واسه کنکور ولی شاید تهران قبول نشم چون کنکور آسونی بود و درصدها میاد بالا به ما نمیرسه
حالا موندم آزاد برم اصلا یا نه شبکه باراجین قزوینم تو دانشگاه های آزاد اوله ولی از خیلی از اساتید بزرگ و با تجربه همونجا (چون کارشناسی خودم اینجا بودم )بالای ۱۰ نفر مشورت کردم همه به اتفاق هم مخالف با اومدن به آزاد بودن همه میگفتن واست ارزشی نداره از نظر آینده کاری اصلا غرقی نمیکنه وقتتو بذار یه کار دیگه بکن یا پولی که میخا بدی
دوستامم هستن که الان ارشدشونم گرفتن بیکارن یا در نهایت نصب دوربین انجام میدن و در سدد خوندن واسه دکتران که هزینش خیلی بالاست چون شما ارشد بری آزاد دکترا هم دانشگاه آزاد باید یاشی که هزینه خیلی بالایی داره .
از طرفی شما ارشد بخونی سطح انتظار دیگران ازت خیلی بالاتر میره اگه بازم کاری نتونی واسه خودت محیا کنی سرخورده تر میشی
کاش واقعا بتونم تصمیم درست بگیرم بین ارشد آزاد یا اصا یه شغل آزاد که هیچ ربطی به درست نداره ولی درآمد داره و آینده
راستش منم چند وقتیه درگیرم که با همین لیسانس برم یه تخصصی بگیرم و برم سر کار یا ارشد دانشگاه آزاد بخونم ،منم مثل شما با خیلی ها مشورت کردم اکثرا میگن با ارشد دانشگاه آزاد فقط مدرکت بالاتر می بری و بدون دکتری هم ارزشی نداره ،راستش منم دیگه پول دکتری آزاد ندارم ،خلاصه چند وقته با خودم درگیرم ،هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر سر درگم میشم.منم امیدوارم یه تصمیم درست بگیرم تا بعدا پشیمون نشم .