(۱۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۴۳ ق.ظ)Riemann نوشته شده توسط: (12 آذر ۱۳۹۳ ۱۲:۳۳ ق.ظ)shayesteNEY نوشته شده توسط: فقط ایکاش یه ذره موقع ازدواج با اگاهی کامل انتخاب کنیم
من نفهمیدم الان با آگاهی رو شما چی تعریف میکنید؟
بدونم که داریم انتخاب میکنیم برای یک عمر و درک بکنیم این رو
این فردی من دارم انتخابش میکنم اخلاقش شاید خیلی بدتر از اینی باشه که خودش تعریف میکنه!!!!!!!!! (منظورم بد بین بودن نیس . واقع بین باشیم )
این فردی که من دارم انتخابش میکنم دوست جنس مخالفم نیست که با قهر و گل و ۴ تا حرف عاشقانه و.... دوباره یا باهاش ادامه بدم یا جدا شم
و این فردی که انتخاب میکنم ۱۰ سال دیگه شاید بابای یا مامان ۲ تا بچه باشه و طبیعتا باید تربیت صحیح و عاقلانه و تصمیم های عاقلانه ای بتونه بگیره
و از همه مهتر شاید ۵۰ درصدی از خصوصیاتی که من فکر میکنم داره رو شاید اصلا نداشته باشه و با این اوصاف انتخابش کنم و اونم با تکیه به یکی دو معیار خوب که تو وجودش درک میکنم انتخابش کنم که البته خیلی کار سختیه
شاید یکی معیار پول باشه خوب پولداره دیگه اگه مبادی اداب هم نبود یا وجه اجتماعی خوبی نداشت مشکل نداره
شاید یکی زیبای و تیپ :اشکال نداره خشگل باشه اخلاقش با کتک درست میشه دیگه
یه ذره ولخرجه درستش میکنم تو زندگی بیوفته درست میشه
دختره باباش رییس فلان شرکته: اشکال نداره فعلا که دختره رو تور زدم باباش پولداره سرمایه زندگیمو میده یا برعکس پسره پولداره ها اشکال نداره رفیق بازیش حل میشه . بلد نیس سر و ته حرفشو جمع کنه اشکال نداره ازدواج کنیم کتاب خونو اجتماعیش میکنم!!!!!
پسره دکتره اشکال نداره که روابط خارج از عرف داره . ازدواج کنه خوب میشه
این جمله هایی که قبل ازدواج پسوند اشکال نداره و درست میشه رو میزاریم باید یه جایی بنویسیم یادمون نره
(عواقب رو ببینیم و ازدواج کنیم کلی کتاب و مشاوره و سایت و............................. خوندش اگاهیی رو میده)
بدتر ازهمه اینه که فک میکنیم میتونیم بعد از ازدواج خیلی از اخلاق طرف مقابل رو تغییر بدیم و با همین دید ازدواج میکنیم
(البته خانومها خیلی انعطاف پذیرترن تو یه سری مسایل و متاسفانه مردها خیلی کم اخلاقای اساسی شون تغییر میکنه )