(۲۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۲:۲۲ ق.ظ)upboys نوشته شده توسط: نقل قول:
اخه ببینید من اصلا لیسانس خوبی نداشتم دوره لیسانس رو سرسری گذروندم معدل خوبی ندارم الان اکثر استخدام ها معدا بالای ۱۴ و ۱۵ میخوان
ترم های اول که سرسری گذروندم بعد هم که علاقه مند شدم متاسفانه یا خوشبختانه بحث نامزدی و عقد و ازدواجم پیش اومد
واسه همین همچین نتونستم معدل بیارم بالا
متاسفانه برنامه نویسیم هم خوب نیس
من دوست دارم لیسانس بدم رو جبران کنم
دوست دارم خووب درس بخووونم درس خوندن و مطلب جدید یاد گرفتن رو خیلی دوست دارم
به هوش مصنوعی هم خیلی علاقه دارم
واسه همین میگم هدف من از ارشد میگذره
دلم میخواد در زمینه هوش مصنوعی ۱ چیزی بشم)
دلم میخواد خوووب درس بخووونم و خوووب یاد بگیرم و لیسانسم رو جبران کنم
تا بتوونم خووب از اموخته هام استفاده کنم و خوب به ملت خدمت کنم
این ها هیچکدوم دلیل خوبی نیست! برای ادامه تحصیل! البته به نظر من!
اول از همه اینکه کی گفته خیلی از کسانی که رفتن سر کار توی دانشگاه چیز یاد گرفتن! یکی از رفیقای من کاردانی کامپیوتر داره...الان داره ماهی دو میلیون حقوق میگیره! یا یکی دیگشون مدرکش دیپلمه و توی کاره بازی نویسی هست که ساعتی ۱۷ هزارتومن داره حقوق میگیره...اونها خواستند و تونستند...نمیگم درس نخون برای ارشد...میگم همه چیز را توی ارشد نبین! تو سعی خودت را بکن برای ارشد ولی آینده نگر هم باش!تو الان ازدواج کردی...دوسال میخواهی بری ارشد بخونی...موضوع سربازیت هم هست...بعدش میخواهی تازه بری سر کار...من خودم شاغل هستم و میبینم که خیلی از کسانی که برای مصاحبه میان و کلی به مدرکشون مینازن هیچی توی چنته ندارن و طبل تو خالی هستن...اما از اونطرف هم کسایی را داریم که مدرکشون پایینه ولی انصافا خیلی بارشونه...و کلی میفهمن...پس اگر تصمیم گرفتی برای ارشد بخونی حتما با خودت عهد ببند که یکجای خوب قبول بشی و حتما بعد از قبول شدنت دنبال بالا بردن توانمندی های خودت باشی...انشاالله که موفق باشی!
ممنون از راهنماییتون دقیقا منم میخوام ارشد فقط برام ۱ استارت باشه کلا دیگه میخوام حسابی واسه کارکردن توی رشتم تلاش کنم میخوام در کنار ارشد مثل لیسانس نباشم که فقط درس استاد رو شب امتحان به زور بخونم و پاس کنم
دقیقا میخوام برم ۱ دانشگاه خوووب که استاد ازم بخوااد ۱ جوری ۱ زوری هم بالای سرم باشه انگار بشه ۱ هل اولیه که دیگه خودم بیفتم تو جاده
وگرنه میدونم الانم میتونم خودم هم برم چیز میز یاد بگیرم و سوادم بیشتر از ۱ فوق لیسانس هم باشه
اما خوب دانشگاه و زور استاد و امتحان خودش واسه هل دادن ادمی که تصمیم گرفته دیگه حسابی کار کنه موثر هست
بعدم به بهونه این کنکور درس های لیسانس رو هم دارم میفهمم و درکشون میکنم
اما درست میفرمایید به هر دلیلی هم قبول نشدم هنوز راه برای موفقیت هست
اما ۱ نکته رو باید بگم خدمتتون که بنده خانوووم هستم و از سربازی معااااف هستم
و گرنه خوشحال میشدم ۲ سال هم سربازی برم
)