(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)mehraein نوشته شده توسط: لطفا راهنمایی کنید اگه از الان شروع کنم میتونم روزانه قبول بشم؟
اگه بخوام بخونم به خاطر وقت کم ریاضیات و زبان حذف میکنم یا شاید بین ریاضیات فقط گسسته رو بخونم
با این شرایط امیدی به قبولی روزانه داشته باشم؟
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)mehraein نوشته شده توسط: لطفا راهنمایی کنید اگه از الان شروع کنم میتونم روزانه قبول بشم؟ اگه بخوام بخونم به خاطر وقت کم ریاضیات و زبان حذف میکنم یا شاید بین ریاضیات فقط گسسته رو بخونم
سلام. برای شروع کردن هیچوقت دیر نیست. اینو همه گفتن اما بیشتریا گفتن درسی رو حذف نکنید که من با این نظرشون موافقم حتی رتبه های برتر هم بعضی درس ها رو حذف میکنن اخه ادم واقعا وقت نمیکنه و به نظر من ۱ ده اباد بهتر از صد تا شهره خرابه بهتره روی چند تا درس مسلط بشید تا این که همه رو نیمه کاره یاد بگیرید.
حتی رتبه های برتر هم حذف میکنن دوست من ۵۷ هوش شد الکتریکی رو کامل حذف کرد ریاضی ها رو هم سفید گذاشت اما درصد بقیه درس هایی که خوند عالی شد
این درسته که ممکنه درسی که عالی خوندی رو این قدر سخت بدن که نتونی جواب بدی اما مگه فقط ۱ درس خوندی؟؟ مثلا از مجموعه ریاضی دوتاش رو حذف کن و دوتاش رو بخون خوب حالا از این دو تا خیلی بعیده هر دوش رو چنان سخت بدن که نتونی اصلا حتی ۱ تست جواب بدی!!!
خوندن همه درس ها الان خیلی وقت گیر هست و استرس اور!!
حتما چندتاش رو حذف کن ضرر نمیکنی
دوست دیگم که صنعتی شیراز قبول شد سیستم عامل رو حذف کرد الگوریتم رو هم حذف کرد ریاضی هم فقط گسسته خوند خوب سیستم عامل پارسال خیلی اسون بود اما که چی؟؟ به جاش بقیه رو هم خوب زد منطقی سخت بود نتونست خیلی خوب بزنه اما نتیجش بدم نشد...
پس به نظر من یک ده اباد بهتر از صدتا شهر خرابه اگر حذف نکنی دچار استرس میشی گفته باشم مگر که خیلی خرخون باشی و روزی ۱۳ ساعت بخونی مفید واقعااااا!!!!من که نمیتونم!!!!!!!!
(۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۱۰:۳۸ ب.ظ)ma3070 نوشته شده توسط: (20 مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)mehraein نوشته شده توسط: لطفا راهنمایی کنید اگه از الان شروع کنم میتونم روزانه قبول بشم؟
اگه بخوام بخونم به خاطر وقت کم ریاضیات و زبان حذف میکنم یا شاید بین ریاضیات فقط گسسته رو بخونم
(۲۰ مهر ۱۳۹۳ ۰۳:۲۵ ب.ظ)mehraein نوشته شده توسط: لطفا راهنمایی کنید اگه از الان شروع کنم میتونم روزانه قبول بشم؟ اگه بخوام بخونم به خاطر وقت کم ریاضیات و زبان حذف میکنم یا شاید بین ریاضیات فقط گسسته رو بخونم
سلام. برای شروع کردن هیچوقت دیر نیست. اینو همه گفتن اما بیشتریا گفتن درسی رو حذف نکنید که من با این نظرشون موافقم حتی رتبه های برتر هم بعضی درس ها رو حذف میکنن اخه ادم واقعا وقت نمیکنه و به نظر من ۱ ده اباد بهتر از صد تا شهره خرابه بهتره روی چند تا درس مسلط بشید تا این که همه رو نیمه کاره یاد بگیرید.
حتی رتبه های برتر هم حذف میکنن دوست من ۵۷ هوش شد الکتریکی رو کامل حذف کرد ریاضی ها رو هم سفید گذاشت اما درصد بقیه درس هایی که خوند عالی شد
این درسته که ممکنه درسی که عالی خوندی رو این قدر سخت بدن که نتونی جواب بدی اما مگه فقط ۱ درس خوندی؟؟ مثلا از مجموعه ریاضی دوتاش رو حذف کن و دوتاش رو بخون خوب حالا از این دو تا خیلی بعیده هر دوش رو چنان سخت بدن که نتونی اصلا حتی ۱ تست جواب بدی!!!
خوندن همه درس ها الان خیلی وقت گیر هست و استرس اور!!
حتما چندتاش رو حذف کن ضرر نمیکنی
دوست دیگم که صنعتی شیراز قبول شد سیستم عامل رو حذف کرد الگوریتم رو هم حذف کرد ریاضی هم فقط گسسته خوند خوب سیستم عامل پارسال خیلی اسون بود اما که چی؟؟ به جاش بقیه رو هم خوب زد منطقی سخت بود نتونست خیلی خوب بزنه اما نتیجش بدم نشد...
پس به نظر من یک ده اباد بهتر از صدتا شهر خرابه اگر حذف نکنی دچار استرس میشی گفته باشم مگر که خیلی خرخون باشی و روزی ۱۳ ساعت بخونی مفید واقعااااا!!!!من که نمیتونم!!!!!!!!
ببخشید توی جمله اول اشتباهی به جای مخالفم نوشتم موافقم من با عدم حذف دروس مخااالفم اقاجوووون
(۲۱ مهر ۱۳۹۳ ۰۹:۱۳ ب.ظ)upboys نوشته شده توسط: (21 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۵۲ ب.ظ)ma3070 نوشته شده توسط: (21 مهر ۱۳۹۳ ۰۸:۰۳ ب.ظ)hoseinali نوشته شده توسط: سلام دوستان خواهش میکنم این سوالو زود جواب بدین سر یه د راهی موندم
من پارسال خوندم برای کنکور و خوب خوندم جوری که تو همه ازمونای ماهان رتبم زیر ۱۰ بود که یه مشکلی پیش اومدو نتونستم رتبه خوبی بیارم حالا همه بم میگن بخون برای امسال من تا الان چیزی نخوندم حالا به نظر شما من با پیش مطالعه ای که از پارسال داارم میتونم رتبه قابل قبولی برای امسال بیارم اینم باس بگم که من زبانو بیخیالم کلا میشه بدون زبان؟
سلام در جوابتون فقط باید بگم چرا که نه!!!در مورد اینکه اگر امسال بخونید ایا نتیجه میگیرید که باید بگم شما تلاش کنید نتیجه رو بسپارید به خدا نتیجه به خیلی عوامل دیگه جز خوندن هم بستگی داره اما مسلما نتیجه تلاشتون را خواهید گرفت و هیچوقت دست از تلاش کردن برای هدف برندارید.
بنده پارسال خوندم اما خیلی خراب کردم همه بهم میگن دیگه نخون برو سر کار اما هدف من با ارشد خوندن مهیا میشه پس تصمیم گرفتم و شروع کردم و دارم میخونم هنوزم به بیش از ۷ ساعت نرسیدم اما انشاالله سعی میکنم برسم.
در مورد زبان هم ببینید زبان ضریبش ۱ هست اما حداقل گرامر رو شبی نیم ساعت وقت بذارید بخونید اخه گرامر رو سخت نمیدن و حیفش هست واقعا ۵ تا سوال هم ۵ تا سواله.
من با این جمله ات مشکل دارم ها! اگر رسیدن به هدفت را در ارشد خوندن دنبال میکنی باید خیلی مراقب باشی ها! اومدیم و خدایی نکرده نتونستی ارشد قبول بشی...اونوقت تکلیفت با خودت چیه...میری توی یک اتاق و خودت را حبس میکنی...همین الان من خیلی از دوستانم هستن که مدرک لیسانس دارن و مشغول به کار شدن...و خیلی هم توی کارشون شاخص هستن...تو اگر بخواهی به جایی برسی حتما نباید از سدی به اسم کنکور ارشد عبور کنی! حضرت آقا یک جمله ای دارن که میگه:«در جمهوری اسلامی، هر جا که قرار گرفته اید، همانجا را مرکز دنیا بدانید، و آگاه باشید که همه کارها به شما متوجه است»! تو خودت را دست کم گرفتی که میگی به واسطه ارشد خوندن چیزی میشی....مطمئن باش اگر ارشد هم بگیری بعدش میگی تا دکترا نگیرم به هدفم نمیرسم! همین الانت را عشق است! الان هم خیلی مهمی برای خیلی ها!
اخه ببینید من اصلا لیسانس خوبی نداشتم دوره لیسانس رو سرسری گذروندم معدل خوبی ندارم الان اکثر استخدام ها معدا بالای ۱۴ و ۱۵ میخوان
ترم های اول که سرسری گذروندم بعد هم که علاقه مند شدم متاسفانه یا خوشبختانه بحث نامزدی و عقد و ازدواجم پیش اومد
واسه همین همچین نتونستم معدل بیارم بالا
متاسفانه برنامه نویسیم هم خوب نیس
من دوست دارم لیسانس بدم رو جبران کنم
دوست دارم خووب درس بخووونم درس خوندن و مطلب جدید یاد گرفتن رو خیلی دوست دارم
به هوش مصنوعی هم خیلی علاقه دارم
واسه همین میگم هدف من از ارشد میگذره
دلم میخواد در زمینه هوش مصنوعی ۱ چیزی بشم
)
دلم میخواد خوووب درس بخووونم و خوووب یاد بگیرم و لیسانسم رو جبران کنم
تا بتوونم خووب از اموخته هام استفاده کنم و خوب به ملت خدمت کنم