(۰۷ فروردین ۱۳۹۴ ۰۲:۰۷ ب.ظ)Faridfo نوشته شده توسط: گاهی به آقایون بر میخوره و نیاز به جوابدهی هست.
خواهشا" خانمها بخونن.
من تجربه دوستانی را میگم که خواستگاری رفته اند و این راه را طی کرده اند.
............
دوست عزیز صحبت های شما کاملا به جا ولی احساس میکنم نمیه خالی رو میبینید. خیلی ها هم هستند تو یه خونه یا سالن ساده جشن میگیرن . بدون ماشین چند سال زندگی میکنن. چند سال تو خونه استیجاری یا حتی خونه پدر دختر یا پسر زندگی میکنن!
خیلی از پدر مادرها در مواقعی که پسر اول به دختر پیشنهاد میده همچین فکری نمیکنند. نه اینکه بی قید باشند نههههههههه . ولی این رو یه امتیاز منفی هم در نظر نمیگرند . به هر حال فکر میکنم حداقل پدر ها (چون جنس مذکرند) میتونن درک بکنند که یک پسر شاید همکار خانومش رو مناسب ازدواج دیده که پا پیش گذاشته ( که البته اینکه پسر چطور خواسته اش رو به دختر منتقل بکنه و اینکه دختر چقدر هوشمندانه رفتار بکنه و این رو به خوانوادش بگه خیلی میتونه تو نحوه دید والدین هر دو طرف اثر بزاره وامتیاز مثبت داده بشه بهشون یا منفی )
و اینکه همه خوانواده ها از پسر ماشین یا خونه نمیخان . جنم کار میخان همین .همین که متوجه بشن که پسر میتونه گلیم خودشو از اب بکشه بیرونو توانایی اداره زندگی رو داره از نطر مالی پسر تایید میشه (که اگه محیط کار دختر و پسر یکی باشه ، دختر خیلی راحت تر از جنبه های تحقیقاتی و.......میتونه این رو بفهمه )
وقتی به والدین خودم نگاه میکنم میبینم بابام تو ۴۵ سالگی فقط یه خونه داره یه ماشین ساده چطور میتونم از یه پسر زیر سی سال سن ،غول چراغ جادو بخام؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟