نمیدونم دوستان دارن جک مینویسند یا ........
میخام بدونم اقا پسرها از بین دوستاشون (همجنس) چند درصدشون دوستا دختر نداشتن به خاستگاری نرفتن چت روم نرفتن به فکر هیچ دختری نبودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خداییش از بین چند نفر اقا چنتاشون کاملا پاک پاک بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خانومها هم همینطور
یعنی این ادمها نباید ازدواج کنن؟؟؟؟ این ادمها حتما الان ادمها بیچاره گناهکارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیدونم شهرهای شماها اینجور چیزا نیست واقعا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نمیگم مهم نیست . مهمه ولی خیلی روش زوم نکنید که چیزای اصلی رو نبینید . زندگی ما بهشت نیست که همه دنبال ایده ال هستیم
یکی از دوستان ( نقل قول نمیزن قاطی پاتی نشه) در پاسخ به من فرمودند :یعنی باباهای ما چون دوست دختر نداشتن گول میخورن؟
به ایشون میگم دوست عزیز نمیگم الزاما دارم میگم راحت تر گول میخورن . من میدونم بابابزرگم حتی وقتی متاهل بوده دوست دختر داشته مامان بزرگمم میدونه . مامانمم میدونه ولی به روش نیوردن که خودش فهمید و کنار گذاشت . نباید گذشته ادم براش چماق بشه
میشه بگید ۴۰ سال قبل کیا تو معذرت میخام کاباره ها و ........ بودند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب همین گذشته های من و شماها بودن که
الان باید روشون مهر گناه کار بزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هر کسی میتونه رابطه ای داشته باشه تو خلوت خودش . نمیگم این رابطه خوب هست یا بد هست .میگم نباید بر اساس این رابطه بدون هیچ پردازش دیگه ای قضاوت بشن
من خانوم متاهلی ( از نزدیکان که خیلی هم با بنده صمیمی هستند و در جریان ارتباطات مخفیانه شان هستم) رو دیدم که بعد از ارتباطش با اقایی نماز و روزش درست شد خودش میگفت فلانی در من یه حسی به وجود اورد که خدا رو فقط برا خدا بودنش میخام واین خانم پسری ۱۲ ساله دارد که من کاملا متوجه تغییر رفتار این پسر در این چند سال رابطه اینها شدم . رفتاری کاملا معقول و سنجیده و با درک حیلی بیشتر از سنش. دقت کنید نمیگم این رابطه ها خوبه یا بد . گنا داره یا نداره . دارم میگم وقتی حرف ارتباط با جنس مخالف میشه سریع نسخه نپیچید
داستان یوسف و زلیخا رو شنیدید حتما و اگه مردم اون زمان مثل من و شما بودند که همون موقع رو پیشونی زلیخا مهر ف .... ه رو میزدن و سنگسارش میکردن