(۰۲ اردیبهشت ۱۳۹۳ ۰۱:۳۱ ب.ظ)crevice نوشته شده توسط: دوستان آیا کسی راهی برای دانلود مقالات Google Patent رو داره؟ من یه مقاله رو ازش به سختی دانلود کردم که به همه چی شبیه بود به جز مقاله! بیشتر شبیه دستورالعمل تعمیر یخچال فریزر بود تا مقالهD:. قضیه اش چی چیه؟
برخی از اطلاعاتی که من واسه کار جدیدم برای ارزیابی هام میخوام به شکل عجیبی فقط گوگل روشون کار کرده!
Patent همونطور که اسمش روشه مقاله نیست، Patent یا به نوعی اختراع هست. پس دلیلی نداره فرمتش به شکل مقاله باشه و فرمت خودش رو داره. اغلب به این صورته که سطرها شماره دارند و شکلها در آخر مستند آورده میشه.
گوگل روی Patent ایی کار نکرده، فقط اینها رو ایندکس کرده. google.com/scholar مقالهها رو سرچ میکنیم، از google.com/patents هم Patentها رو سرچ میکنیم.
اغلب Patentها مخصوصاً اونهایی که گوگل ایندکس کرده مجانی هستند. مجانی نباشند هم اگه از طریق google.com/patents سرچ کنید ممکنه لینکی به شما پیشنهاد کنه که بتونید دانلود کنید. فقط به ندرت پیدا میشه که در Elsevier و ... چاپ شده باشه که اون موقع همانطور که مقاله از Elsevier دانلود میکنید میتونید Patent رو هم دانلود کنید.