(۲۲ تیر ۱۳۹۳ ۱۱:۰۸ ق.ظ)n a z a n i n نوشته شده توسط: من عاشق خدام ولی اینروزا خدا هم با من قهره میشه به من بگید چیکار کنم من به دلیل یه سری مسائل از خدا دور افتادم مسیر زندکیمو گم کردم و خسته و کلافم...
(((( خدای من دستمو بگیر که جزتو هیچکسو ندارم .)))))
من تو یکی از سخنرانی های دکتر الهی قمشه ای ۵ راه برای ورود به عرفان و نزدیک شدن به خدا شنیدم که خلاصشو براتون می نویسم:
۱)بریم دنبال یه صاحب دلی بگردیم؛نفس یه کسی باید به آدم بخوره,لااقل با آدم های خوبتر باشیم وقتی آدم دنبال یه خوب مطلق که خداست میگرده اون کسی که بهتره یا اگر نبود کسی که نسبت به دیگری بهتره برا مصاحبت بهتره,پس مصاحبت هاتون رو بهتر کنید آدم با به آدم خلاق که میشیته فکر میکنه که چیکار کنم ولی وقتی با یه بیکار میشینه میگه:آره زیادم بدکاری نمیکنم با آدمهایی بنشینید که آدم شرمنده بشه
۲)کتاب خوب؛کتاب انسانهای متصل به عالن الله و در درجه اول کتب آسمانی
۳)مصاحبت با طبیعت؛سحر بلند شید و آسمون رو تماشا کتید از خواب سحر چو دیده بگشایی بر چرخ نگر که بی تماشا نیست
۴)هنر،دیدن آثار هتری متعالی که در تاریخ مونده برکته,شما برید تاج محل روحتون تازه میشه آدم به هارنومی نزدیک میشه حتی تماشای عکساش
۵)کار خوب؛آدم هر روز یه کار خوب یکنه الیته باید همه کاراش خوب باشه و کار خوب کاریه که نفعش به هیچ وجه به من نمیرسه و هیچ مقصود دیگری نداشته باشیم حتی نخواهیم که آدم خوبی بشیم و فقط به خاطر عشق,آدمها چطور جرات میکتتد که از بدی هم حرف بزنند
عرفان زمانیه که هر سوالی بکنند فقط یه جواب میدهیم:یکی بین؛یکی گوی؛یکی گوی؛یکی جوی؛یکی دان