moloodi (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() پاسخ درست: ۶ سوال تاریخ ثبت نام: ۰۹ مرداد ۱۳۹۲ تاریخ تولد: مخفی (۳۳ ساله) زمان محلی: ۲۵ February 2025 , 01:05 PM وضعیت: آفلاین |
مقبولیت: ۱۱۰/۱+
|
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
fo-eng (15 اسفند ۱۳۹۴ در ۰۹:۵۹ ب.ظ) |
ممنون میشم در انتخاب موضوع به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
fo-eng (20 آبان ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۸ ب.ظ) |
سلام. لطفا در صورت اطلاع کمک نمایید. موضوع مرتبط با امنیت پایگاه داده مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
fo-eng (03 آبان ۱۳۹۴ در ۰۲:۰۸ ق.ظ) |
با سلام. در صورت امکان من رو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
fo-eng (22 مهر ۱۳۹۴ در ۱۰:۱۹ ب.ظ) |
با سلام. اگر امکان داره در انتخاب روش ها و الگوریتم های داده کاوی به من کمک کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
fo-eng (02 مهر ۱۳۹۴ در ۱۱:۱۰ ب.ظ) |
سلام. عذرخواهی می کنم اگر بلد هستید منو راهنمایی کنید: مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |