من خودم شاغل هستم و مثل شما شنبه تا چهارشنبه سرکار بودم و از ساعت ۷ تا ۴:۳۰ وقتم رو میگیره.
هنوز نتیجه ارشد نیومده البته حدس میزنم امسال رتبه م بد نباشه(اینرو گفتم که بگم میشه در عین شاغل بودن برای کنکور خوند و قبول هم شد).البته من کامپیوتر شرکت کردم ولی سال آینده گرایشهای امنیت و شبکه میان زیرمجموعه کامپیوتر.
چون نمیتونید در روزهای عادی بیشتر از ۴،۵ ساعت وقت بذارید و تغییرات زیادی هم در راهه بهتره از همین الان شروع کنید.
کتابهایی هستند که با احتمال زیاد هنوز اونا رو نخوندید; اینا ۴ ، ۵ تایی هستن که باید حتما بخونید(ریاضی مهندسی، آمار، محاسبات، نظریه زبانها، منطقی،انتقال داده ).
من خودم هر روز فلش کارت لغت میخوندم و واقعا دایره لغاتم رو بالا برد و تو چند ماه تاثیرش زیاده.خوندن ۵۰۴ و ۴۰۰ و ۴۵۰ اجباریه. راستش من گرامر هم خوندم ولی سرجلسه نرسیدم که جواب بدم
. (زمان امتحان کم شده بود) از من میشنوین اگه پیشینه گرامرتوون قویه بخونین وگرنه نخوندش بهتره.
در عوض درک مطلب ها رو حتما کار کنید.
خودم قید دوتا از ریاضی ها رو زدم(محاسبات و گسسته رو نخوندم). معماری رو هم ناقض خوندم. این رو در نظر بگیرید که اگه کتابی رو دوره نکنید و تست نزنید مثل اینه که اصلا اونو نخونده باشید. با برنامه ریزی پیش برید و سعی کنید تا روز کنکور پیش بینی پیشرفت درسی داشته باشید.
انتخاب منابع خیلی مهمه. یه جورایی انتخاب کنید که وسط راه پشیموون نشید.
(۰۸ اسفند ۱۳۹۳ ۰۸:۱۰ ب.ظ)minai نوشته شده توسط: salam bache ha
در صورت امکان فارسی یا انگلیسی بنویسید.
و در آخر کار نشد نداره.
در خدمتم.