سلام
من از دیروز نرسیدم بیام تاپیک، اما یه چیزایی از دیروز متوجه شدم که براتون می نویسم.
سنجش نمی تونه هیچ ظرفیتی رو حذف کنه چون اصلا در این حد اختیار نداره. در وزارت علوم یه شورایی هست به اسم شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم این شوراست که بعد از اون جریاناتی که تو پست قبلی ام گفتم با درخواست های دانشگاهی موافقت می کنه یا نه.این
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
یکی از آخرین مصوبات این شوراست.
پس حذف ای ظرفیت توسط شورا بوده نه سنجش و دانشگاه. دلیلش هم تخلفات شریف بوده. هر دانشگاهی می تونه ۱۰ درصد از ظرفیتش رو با استعدادهای درخشان یا موارد مشابه اون پر کنه. اما تو ۲-۳ سال اخیر که اکثر رتبه های بالای کنکور در اکثر رشته ها از دانشگاه های سطح پایین بودن، شریف از این درصد تخلف می کنه و برای بالا موندن سطح خودش در بعضی رشته تا ۴۰ درصد رو از استعدادهای درخشان(همون فارغ التحصیل های تراز اول خودش یا دانشگاه های مادر دیگه) پر می کرده. بعد یکسری دانشگاه ها (خصوصا دانشگاه های مادر) به وزارت علوم اعتراض می کنن که ما هم دوست داریم همین کار رو کنیم تا سطح علمی دانشجوهامون بالا باشه و مجبور نشیم با دانشجوی دور از جون شما خنگ سر و کله بزنیم سالی یکی دو تا دانشجوی ارشد رو هم اخراج کنیم (دوستان می دونن که دانشگاه های مادر به راحتی دانشجوی با معدل پایین رو اخراج می کنن) نتیجه این اعتراض شده اینی که می بینید.
در ضمن اگر این ظرفیت تو اصلاحیه های بعدی هم حذف بمونه، شریف امسال اصلا نمی تونه شبکه بگیره. یعنی از استعداد درخشان هم نمی تونه بگیره پس یه جورایی به ضرر خود دانشگاه هم هست. علت پیگیری های گروه هم می تونه همین باشه.
توضیحات بالا مدیر یکی از گروه های صنعتی اصفهان دادن. البته ربطی به رشته ما ندارن اما از رشته هایی هستن که تو کشور حرف اول رو درش صنعتی می زنه. ایشون هم خیلی از اینکه اکثر دانشجوهای این سال های اخیرشون پیام نوری یا از دانشگاه های سطح پایین هستن و پایه ضعیفی دارن و تو پایان نامه هاشون می مونن، شاکی بودن.