keywan78 (قله مانشت رو فتح کرده) ![]() ![]() ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۰۴ خرداد ۱۳۹۰ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۵ March 2025 , 04:52 PM وضعیت: آفلاین |
مقبولیت: ۷۱/۶+
|
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۴:۵۴ ق.ظ) |
سلام این رو ساختم و ۶-۷ نفری که توی اون تاپیک و جای دیگه پیدا کردم رو دعوت کردم مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
![]() |
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۵۳ ق.ظ) |
keywan78, چطوری میشه چت کنیم؟ |
|
![]() |
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۳۲ ق.ظ) |
keywan78, نه حاجی! خداییش ذهنم فعلا کشش نداره! اگه پیشنهادی داری بده تا با هم چکش کاریش کنیم! |
|
![]() |
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۲۳ ق.ظ) |
آره خیلی خوبه من هرچی سرچ کردم تاپیکه به درد بخوری پیدانکردم |
|
![]() |
saeed24 (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۲:۱۵ ق.ظ) |
تبریک دوست عزیز، منم امنیت اطلاعات دانشگاه شاهد اوردم، نمیدونید سطح علمیش چطوره؟ | |
![]() |
reza777gh (03 شهریور ۱۳۹۳ در ۰۱:۵۰ ق.ظ) |
سلام برادر! دیدی آخرش هم کلاس شدیم ![]() |
|
![]() |
reza777gh (07 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۸:۱۴ ب.ظ) |
keywan78, نه حاجی! فرق من وتو ۸ نفره یعنی میگی امنیت مدرس و شبکه علم وصنعت پر میشن توی این۸ نفر!! ایشالا مدرس رو بیاری حالشو ببری |
|
![]() |
reza777gh (07 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۳:۲۸ ب.ظ) |
keywan78, به نکته ضخیمی اشاره کردی پسرم ;-) انشالله که جای مناسبی قبول میشی البته با این وضع شریف- منم جای مناسبی قبول نمیشم!!! ![]() |
|
![]() |
reza777gh (07 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۳:۱۶ ب.ظ) |
keywan78, آخه تهران قبول نمیشدم! چطور مگه؟!! |
|
![]() |
reza777gh (04 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۲:۲۳ ق.ظ) |
آقا ممنون! | |
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۱:۴۸ ب.ظ) |
سلام میشه بپرسم چرا شما مشخصات نمیدین؟! پیش خودم میمونه ! هم مشخصات و هم دلیل نفرستادنش چون میبینم امروز ساعت ۱۱ آنلاین شدین ولی جواب ندادید! |
|
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۰۱:۰۰ ب.ظ) |
keywan78, ممنون دوست عزیز |
|
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۰ ب.ظ) |
سلام تشکر میکنم.لطفا دوباره اطلاعتتون را با شماره داوطلبیتون دوباره پ خ کنید ممنونم | |
![]() |
reza777gh (03 خرداد ۱۳۹۳ در ۱۰:۴۱ ق.ظ) |
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. لطفا مشخصات بدید |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |