سلام به همه
من در ارشد ۹۳ رتبم بر خلاف انتظارم شد ۲۰۰!! و الان خیلی هم داغونم داشتم در مورد اینکه چرا رتبمو اینجوری اوردم فک میکردم به یک سری اشتباهاتی پی بردم گفتم با بقیه هم در میون بذارم؛ باشد که شماها اشتباهای منو تکرار نکنین.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۱)
مهم نیس تو کدوم کنکور آزمایشی(پارسه؛ شریف....) شرکت میکنید؛ کلا به درد نمیخورن و فقط زمان بندی هاشونه که خوبن(اونم همشون یه برنامه رو دارن) روشون حساب باز نکنید؛ اگر تو آزمونهاشون ترازتون(
توجه کنید که تراز مستقل از جامعه ی آماری آزمونه) بد باشه که باید بشینید و فکری به حالتون بکنید چون تو کنکور هم نتیجه نمیگیرید ولی اگه مثل من تو آزمونا تراز بالایی داشته باشید هیچ تضمینی نیس که تو کنکور هم بترکونید!!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
۲) مهم نیس سطح هوشی یا سوادتون در چه حدیه؛ اگه انیشتین هم باشید
اگه روزی کمتر از ۸ ساعت درس بخونید نتیجه نخواهید گرفت؛ تو کنکور نمیگم هوش و سواد به درد نمیخوره ولی اونقدر خرخون(جسارت به رتبه های بهتر نباشه؛ فقط یک اصطلاحه) تو کشور وجود داره که فقط بخاطر خرخونیشون هم که شده میان بالا و ازت میزنن جلو.
۳)
نه خیلی زود شروع کنید و نه خیلی دیر؛ اگه سال اولی هستین هفته ی اول تیر ماه بهترین زمان برای شروع هستش(در مورد سال دومی نمیتونم چیزی بگم چون خودم احتمالا قراره یکی از اونا باشم

) اگه مثل من زودتر شروع کنید زودتر هم تموم میکنید و کلا روند مطالعتون رو سست میکنه(فقط مطالعه نیس که سست میشه؛ از نظر ذهنی فرسوده هم میشین؛ ما که شدیم شاید شما نشین

) و اگه هم مثل دوستای من دیر شروع کنید کلا تا آخر یه جایه کارتون میلنگه و رتبه تون ۴ رقمی میشه!!
۴)
سعی کنید تریپ انزوا بر ندارید؛
یه دوستی؛ همدمی چیزی برای خودتون جفت و جور کنین؛ تنهایی پیرتون رو در خواهد آورد؛ و در تنیجه بازده مطالعاتی تون کاهش میابد؛ البته مثل برخی از دوستانم هم دور برتون رو اونقدر شلوغ نکنین که از شلوغی اطرافتون نتونین درس بخونید؛
اعتدال رو رعایت کنین و از همه مهم تر اگه میخوایین رتبه بشین با آدمایی بگردین که اهدافشون(
و از همه مهمتر اعمالشون) با هدفتون تداخل نداشته باشه؛ مثلا فردی که تو درس خوندن مشکل داره و درس نمیخونه اگه میخوایین رتبه شین باید با اینا ارتباطتون رو اگه نتونید حذف کنید؛ تا جایی که میتونین کم کنید.
۵) اگه
تست نزنید یا کم بزنید هرچقدر هم که
درس بخونید نتیجه نخواهید گرفت. دوستم ۴-۵ برابر بیشتر از من
درس خوند ولی من ۴-۵ برابر بیشتر از اون
تست زدم من شدم ۲۰۰ اون شد ۸۰۰. تست زدن به همون اندازه مهمه که درس خوندن مهمه و برعکس(البته از آذر ماه به بعد تست زدن اهمیتش بیشتر میشه).
۶) اگه درسی که دارین میخونین
بعضی جاهاشو خوب متوجه نشده باشید ایرادی نداره؛ کلیک نکنین رو موضوع که همهشو بفهمین اینطوری هم خسته میشین و هم از موضوع زده میشین؛ بعدها اون درس ۱۰۰ بار دیگه هم خواهید خوند(مرور) در بین همون مرور ها مشکلاتتون حل میشه(من این اشتباه رو نکردم ولی خیلی دیدم که بچه ها انجامش میدن و بلااستثنا همشون از درس خوندن افتادن- رتبه ها ۴ رقمی) سعی کنین در هر دفعه مطالعه بگذارید اونقدر که ذهنتون میتونه مطلب جذب کنه؛ جذب کنه بقیه موارد که قادر به جذبشون نیستین رو بذارید در مرور/مطالعه های بعدی(اگه به اندازه کافی مرور داشته باشید در نهایت ۱۰۰٪ مطالب رو یاد خواهید گرفت).
۷)
در دوران کنکور مهم نیس چکار میکنین در همه موارد اعتدال رو رعایت کنید.(مثلا تو درس خوندن؛ بین درس خوندن و تفریح اعتدال داشته باشید)
الان اینا به ذهنم میرسه؛ البته شاید همگی شماها با اینا موافق نباشد ولی اینا به نظرم اشتباهایی که خیلی ممکنه خیلی ها انجامشون بدن.
از ما که گذشت ولی شماها از مطالب بالا هر کدوم رو که به دردتون خورد رو پیش خودتون نگر دارین؛ بقیه رو هم بیخیال شین؛ آیه نازله که نیستن.
-----
پ.ن: اینها همش
نظرات شخصی من در مورد اشتباهای من است و به
هیچ وجه جنبه کلی ندارند.