به نام خدا
سلام به همه دوستان.
من نظرات شخصی خودم و عرض میکنم و روی صحبت و مخاطبی خاصی ندارم به کسی بر نخوره لطفا.
۱/ کار و شغل در حوزه IT بسیار زیاد هستش بهتره بگم بسیار بسیار زیاد!
۲/ حقوق در این حوزه کاملا متغیر هست از کف حقوق (کارگری یا آبدارچی) برای پشتیبانی وب سایت تا کارهای HighTech.
۳/ شرکت ها با توجه به وسع مالی خودشون رنج حقوق دارن! مثلا شرکت X همه حقوق هاش رو سعی میکنه توی رنج ۶۰۰ تومن تا ۱/۸۰۰ ببنده! و شرکت Y مشکلی با این موضوع نداره و مدیریت اون شرکت میگه، فردی که تبحر بیشتری داره حقوقش رو هم میده (حتی ماهی ۱۰ میلیون تومن)
۴/ وقتی شما دانشجوی ارشد هستید، موارد زیر مهمه:
الف) لیسانس کجا خوندید! (چرا؟ چون توی ارشد شما کد نویسی نمیکنید
تحقیق میکنید و این تحقیقات شما تقریبا ارزش افزوده ای برای اکثر شرکت ها نداره*
ب) توانایی های شما چیه؟ و چه قدر عمیق و با سابقه هستید توی این توانایی ها.
ج) اکثرا ار گرفتن فارغ التحصیلان ارشد و دکترا خودداری میکنن چرا؟ چون اینها میگن: آقا من درس بدم ساعتی خدا تومن بهم میدن! و کارفرما هم میگه، من کارم مثلا در حد یه برنامه نویس لیسانسه تازه کاره! نمی تونم و نمی خوام پول یه ارشد یا دکترا بدم!
د) دانشجویان ارشد و دکترا معمولا مسن تر هستن و عموما متاهل یا در شرف تاهل هستن، پس اگر تجربه نداشته باشن خطرناک هستن. چرا؟ (چون بعد از اندک زمانی که کار یاد بگیرن، به شدت درخواست افزایش حقوق خواهند کرد!)
۵/ به نظر می اد شما باید شرکت مناسب رو ( که ترجیحا بزرگ باشه) با توجه به توانایی و تجربه های خودتون انتخاب کنید. اگر تجربه یا توانایی ندارید بهتره برید کسب کنید حتی شده، دوماه خونه نشین باشید و برید برنامه نویسی مورد نیاز بازار (جاوا، دات نت (تحت وب و ویندوز)، اندروید و ...) یاد بگیرید بهتره این کارو کنید.
خوبه عموما خودتون و بذارید جای کارفرما و با این دغدغه به خودتون امتیاز بدید
.
کارفرما مشکلات مالی خودش و داره و قدرت ریسک زیادی نداره که بذاره روی یه نفر که کار یاد بگیره و بعدش بخواد حقوقش و بالا ببره.
** ممکنه حقوق یک فرد با توجه به جایی که برای مصاحبه کاری میره و توانایی که اونجا مورد نیاز دارن بین ۶۰۰ تومن تا ۶ میلیون تومن بشه
.
مثال میزنم، شما JAVA (J2EE)h و ORM (Hibernate)h و فریم ورک های استراتس و اسپرینگ بلد هستید، حقوق متغیر با توجه به حوزه شما بین ۲ تومن تا ۴ تومن.
شما C++ هم بلدید. با توجه به جایی که میرید بین ۱میلیون و ۲۰۰ تا ۳ میلیون تومن
شما HTML هم بلدید (پشتیبانی وب سایت) معمولا حقوق ۶۰۰ تا ۸۰۰ تومن (کف حقوق)
در نهایت شما اگر به یک شرکت در حوزه وب و تجارت الکترونیک برید و بگن ما الان پشتیبان وب سایت میخوایم حقوق اونها مستقل از توانایی و مدرک شما هستش! (یعنی اینکه جاوا بلدید و C++ به دردشون نمی خوره و همون حقوق ۶۰۰ تا ۸۰۰ رو بهتون ممکنه پیشنهاد کنن).
اگر جایی برید که به جاوا و این حرفا نیاز داره حقوق ۲ تا ۴ میلیون تومن به شما گفته میشه
.
شما تغییری نکردید، نیاز شرکت مهمه
.
پس پیدا کردن محلی که به دانش شما نیاز داره و حاضره براش پولی خوبی هم بده هنره
./