سلام.
یکی از بهترین منابع واسه یادگیری هوش مصنوعی کنکور، ویدئوهای استاد رامین رهنمون هست که توی صفحهی YouTubeشون گذاشتن.
من اینها رو زمانی که خودم واسه کنکور میخوندم با بالاترین کیفیت ممکن دانلود کردم. تعداد ویدئوها هم ۱۱۲ تاست.
با توجه به اینکه دانلود از YouTube به دلایلی کمی مشکل هست و لینکهایی که سایتهای دیگه قرار دادن ممکنه خراب باشه یا هر چیز دیگهای، واستون این ویدئوها رو روی Persiangig آپلود کردم که میتونید با لینک مستقیم دانلودشون کنید.
این ویدئوها توی پنج پارت ۱۰۰ مگابایتی و یک پارت ۷۰ مگابایتی آمادهی دانلود هستند:
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید.
در صورت بروز هرگونه مشکلی لطفا همینجا مطرح کنید.
موفق باشید.