جعفری نىوشن (در دامنه مانشت) ![]() ![]() تاریخ ثبت نام: ۲۲ مهر ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۵ March 2025 , 03:29 PM وضعیت: آفلاین |
|
|
![]() |
|
نظرهای کاربران
|
|
![]() |
انرژی مثبت (۰۷ تیر ۱۳۹۴ در ۱۲:۳۸ ق.ظ) |
جعفری نىوشن, سلام بله ممکنه . من مدیر بازنشسته ام ولی شما می تونید به یکی از مدیران پیام بدید و نام کاربری موردنظرتون رو بگید تاعوض کنند فقط قبلش یه سرچ در اعضا بزنید که این نام تکراری نباشه. | |
![]() |
blackhalo1989 (23 بهمن ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۸ ب.ظ) |
جعفری نىوشن, لطفاً قبل از ادامه، خطاهای زیر را اصلاح کنید: یک یا چند عدد از نامهای کاربریای که شما جهت ارسال پیام به آنها وارد کردهاید، وجود ندارند. نامهای کاربری نادرست: جعفری نىوشن |
|
![]() |
blackhalo1989 (21 بهمن ۱۳۹۳ در ۱۲:۵۵ ق.ظ) |
سلام. من نمیتونم جواب پیام خصوصیتون رو بدم. مشکل مربوط به نام کاربری شما میشه. | |
![]() |
ana9940 (12 آذر ۱۳۹۳ در ۰۹:۰۱ ب.ظ) |
یه آموزش هم از Gold parser builder دارم اگه میخواید ایمیل تون رو بدید تا بفرستم. | |
![]() |
ana9940 (12 آذر ۱۳۹۳ در ۰۸:۵۹ ب.ظ) |
سلام راستش اصلا وقتش رو ندارم!! پروژه خودمون رو هم یادمه با بدبختی انجامش دادیم، البته نه کامل ولی با خوش شانسی نمره کامل گرفتم! ![]() یه سری pdf و نمونه پروژه مون رو دارم، اگه میخواید واستون ایمیل کنم. |
|
![]() |
ghaderiyaser (28 بهمن ۱۳۹۲ در ۰۲:۴۳ ق.ظ) |
سلام. یه سرچ کوچک تو scholar بکنید همه چیز براتون میاره | |
![]() |
Amir V (28 بهمن ۱۳۹۲ در ۱۲:۴۹ ق.ظ) |
سلام. موضوع که زیاده... یه سرچ در مورد Internet Of Things بکن. |
|
![]() |
انرژی مثبت (۲۱ بهمن ۱۳۹۲ در ۱۰:۲۶ ب.ظ) |
جعفری نىوشن, سلام یه سر به تاپیک ها و بخش های زیر بزنید احتمالا به مورد مفیدی بر خواهید خورد. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. مهمان عزیز شما قادر به مشاهده پیوندهای انجمن مانشت نمیباشید. جهت مشاهده پیوندها ثبت نام کنید. |
|
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |