(۱۵ مرداد ۱۳۹۲ ۱۲:۱۷ ب.ظ)sepidsal نوشته شده توسط: با سلام و آرزوی موفقیت و بهروزی برای همه مانشتی ها
من یه معلم ساده ساده ام، خیلی وقت هم نیست که با مانشت آشنا شدم، دقیق تر بگم در مانشت فعال شدم! این پذیرش آگهی در مانشت رو حتما همه شما مثل من دیدین. و حتما همه شما هم مثل من آه کشیدین! خب همین قدر؟
بچه ها!
بی تفاوت نباشیم
احساس مسئولیت کنیم
غیرت داشته باشیم!
اگه واقعا میخوایم که چیزی درست بشه (وضع مملکت، وضع زندگی خودمون حتی!) باید حتما یه کاری بکنیم.
فقط میخوام بگم در قبال مانشت احساس مسئولیت کنیم، همگی! دیگران کشتند و ما برداشتیم، حالا نوبت ماست!
باید و باید و باید کمک کنیم به طلوع ماه توی مانشت!
من یکی از ابتدای امسال خودمو موظف کردم وقتی آخر برج حقوقا رو میدن یه حق عضویتم پرداخت کنم اینجا! همین قدری که در توانم هست. خیلی هم خوب میدونم! و میدونیم! که با این هزار تومن و دو هزار تومن الان دیگه پفک نمکی هم دست کسی نمیدن! چه برسه به اینکه بخوان باهاش چرخ جایی رو بچرخونن! مهم اینه که احساس مسئولیت کنیم.
البته یه امکان هدیه مخفی هم هست و ممکنه عده ای به هردلیل ازون استفاده کنن. ولی به نظر من نکنین! من یک بار(اولین و آخرین بارم بود!) پای صحبت آقای قرائتی نشسته بودم؛ بحث این بود که نماز رو در خفا نخونین. بذارین بگن ریاست و هرچی! شما اتفاقا باید کار نیک رو در ملا عام بکنین که تبلیغ باشه و تشویق باشه و تهییج باشه!
این پست رو توی بخش انتقادات گذاشتم، چون به رگ غیرت من یکی که خیلی برخورده... همه سختی این کار افتاده روی دوش چند نفر و منم به اینجا، به مانشت و به بچه هاش واقعا مدیونم و تا حالا هیچ جوریم خیرم به کسی نرسیده!
خلاصه اینکه حالا هرجوری دوست داریم مخفی و مرئی! ادای دین کنیم و وظیفمون رو در قبال مانشت انجام بدیم.
--------------------------------------------------------------------------------
از همین مانشت شروع کنیم: ۱- احساس مسئولیت!
به نظرم حرفاتون از روی منطق نیست و این کار از روی به فلاکت افتادن نیست همه دنیا همینطوره
پذیرش آگهی در مانشت منم دیدم اما آه نکشیدم
کاربران هم هرکی دوست داشته باشه در حده توانش کمک میکنه حتی هزار تومان هم ! پس لطفا شما طعنه پفک نمکی نزنید
پذیرش آگهی هم خیلی از جاها که خدماتی رو به صورت مجانی ارائه بدن میزارن مثلا شما تو ماهواره وقتی یه فیلم مجانی رو نگاه میکنید آگهی هم میبینید خب اونها با این کارشون هم به شما خدمتی کردند هم منبع درامدی داشتند
جناب دکتر هم کارشون خیلی خوب بود اصلا آگهی هم جدا از تامین هزینه میتونه خودش یک نوع خدمت باشه
اگر آقای دکتر هم بخواند میتونن با گرفتن آگاهی نه تنها هزینه ها رو تامین کنند بلکه با داشتن هزاران مخاطبی که دارند برای خودشون هم منبع درآمدی کسب کنند که البته کاره اشتباهی نیست حقشونه این همه زحمت کشیدن یه روز هم باید برداشت کنند