publin (قله مانشت رو فتح کرده) تاریخ ثبت نام: ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۱ تاریخ تولد: تعیین نشده زمان محلی: ۲۴ November 2024 , 02:43 AM وضعیت: آفلاین |
|
|
نظرهای کاربران
|
|
Breeze (16 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۶:۴۵ ق.ظ) |
|
ممنون از لطف شما .. قابل شما رو نداره | |
sahar121 (14 شهریور ۱۳۹۲ در ۱۱:۰۰ ق.ظ) |
|
چی شد؟ قبولیتون رو دیدید؟انتخاب اولتون اوردید یا نه | |
sahar121 (04 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۷:۴۲ ب.ظ) |
|
:-) خوب الان من باید چی بگم!! سلام چی؟ | |
Hera (04 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۵:۰۲ ب.ظ) |
|
@ good-wishes : لایک! ولی عکس باحالیه! مثلا واسه بک گراند گوشی شاید خوب باشه! | |
good-wishes (03 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۴:۰۷ ب.ظ) |
|
publin, البته این که هنوز در آواتارتون نگهش داشتید نشان از علاقه قلبی شما به کور کردن دیگران هست کاریشم نمیشه کرد من که فعلا سعی می کنم با چشم چپم ارسال های شما رو بخونم و یا شاید با کلینیک چشم پزشکان قرارداد محرمانه ای جهت بازاریابی منعقد کردید ؟ ممکن است عایا ؟ حالا میگم برا امتحان هم که شده یه سر برید در این تاپیکهایی که امکان مثبت و منفی دارند مخصوصا اونهایی که الان مباحث داغ دارند یه چند تا ارسال جدید بذارید ببینیم چی میشه (مزاح بود ناراحت نشید) |
|
good-wishes (03 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۱:۰۴ ب.ظ) |
|
ممنون که نسبت به تغییر امضا اقدام کردید | |
The BesT (02 شهریور ۱۳۹۲ در ۰۸:۴۸ ب.ظ) |
|
سلام دوست عزیز عجب امضایی دارید یه دو دقیقه ای اومدم پروفایلتون.سرم گیج رفت |
|
Fardad-A (22 مرداد ۱۳۹۲ در ۰۶:۳۵ ب.ظ) |
|
از اینکه مانشت را از خوتون میدونید ممنونم. بهر حال مدیران بدون چشمداشتی برای حفط نظم و سهولت استفاده کاربران زحمت میکشن و گاهی بجهت بعضی برخوردها و حرفایی که خصوصی بهشون زده میشه ممکنه کمی ناراحت باشند و از انتقاد شما بیشتر آزرده شوند و لحن برخوردشون کمی آمرانه باشد. اگه انتقادی شخصی هست خصوصی بمن بفرمایید من یا خودم رفع میکنم یا در فرصت مناسب با مدیر مربوطه در میان خواهم گذاشت تا مشکل رفع شود. سپاس | |
You can't send a comment to this user because your usergroup can't send comments. |