(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۰۴:۵۱ ق.ظ)Masoud05 نوشته شده توسط: ببین ارشد و کارشناسی خیلی فرق داره ، تفاوت هم در پروژه ها هست که تعدادش برای برخی دروس واقعا وحشتناک میشه . سمینار بسته به دانشگاه حتی ممکنه ترم ۱ ارائه بدن و هیچ ربطی به تعداد واحدهایی که پاس کردی نداره . پروژه هم اخر سر میدن هر چند از همون ترم اول با انتخاب استاد راهنما شروع میشه!!
مثلا درس پترن خیلی سنگین بود اما یه درس دیگه داشتم که اسم نمیارم!!! هفته ای کافی بود فقط بری سر کلاسش و اخرش با ۱۰-۲۰ ساعت پروژه اش حل بود تمرین دیگه ای هم نداشت . اما همین پترن ۵ تا تمرین داشت هر کدوم راحت ۳ تا صبح تا شب رو گرفت یه پروژه داشت که اونم با حساب گزارش هاش یه ۴ روز کامل میخواست . ۳ تا کوییز و یه فاینال هم داشت یه سری مشق شب هم داشت کلا یه ترم درگیر همین درسه بودیم!!
ترم درسی حداقل فکر کنم ۸ واحده . پس می تونی ترم ۱ و ۲ ، ۳ تا درس برداری تا با این شرایط بسته به دانشگاه برای ترم ۳؛۱ یا ۲ درس داشته باشی .
ممنون از جوابت مسعود جان. احتمال می دم اون آدمی که اسم نبردی دکتر ***** باشه

در مورد این درسی هم که می گی ما تو دوره ی کارشناسی هم درسایی داشتیم با همین دکتر حمزه مثلا که دهن ما در همین حدود و بعضا بیشتر صاف کردن

اگه اینجور باشه که ۹ ۹ ۳ بر می دارم که هم فشار کمتر باشه هم معدل بهتر.
ولی هنوز در مورد کار کردن یا نکردن به نتیجه ی خاصی نرسیدم فقط یه کم ترسیدم. البته قصه ی هوش با نرم افزار فرق داره. تا اونجایی که من شنیدم بچه ها ی هوش شریف خیلی بیشتر از بچه های نرم درگیر هستن.
(۲۳ تیر ۱۳۹۲ ۱۰:۳۱ ق.ظ)انرژی مثبت نوشته شده توسط: خب توی شریف سمینارتون در راستای تزتون هست و در ترم ۳ برداشته می شه. همونطور که اشاره کردند بستگی به درس داره اصلا نمی شه این جوری گفت. مثلاما درس داشتیم که برای سمینارش می بایست گروه مربوطه ۳-۴ تا مقاله بخونه ارائه بده م هم می بایست اونا رو بخونیم بعد همون موقع ازمون واسه اون سمینار کوئیز می گرفت
(البته ما وقت نمی کردیم همه مقالات رو بخونیم دست و پا شکسته یه چیزایی می خوندیم). یا یه درس پیش بهمون دادند اخر هفته یه روز می بایست تمرین حل کنیم براش
ولی واسه برخی درسای دیگه نه. در طول ترم زیاد کاری نبود، اخر ترم پایان ترم و پروژه اش وقت گیر بود. بعد یه مطلب دیگه هم اینه که چقدر می خواید از اون درس نمره بگیرید یا براش وقت بذارید خودتون و سوالات این چنین.
در کل همونطور که گفتم به نظرم غیر ممکن نیست ولی خ چون همزمان با ارشد کار نکردم، بهتره دوستانی نظر بدند که در شرایط شما بودند.
حالا مقاله خوندن که خیلی کار سختی نیست این قدر می زنین تو سرش

من نمره ی خیلی خوب می خوام

و در حدی که لازم باشه برای نمره ی خیلی خوب وقت می گذارم و اگه الان لازم باشه سر کار نرم که وقتم کافی باشه نمی رم.
ولی شما در نظر بگیرید من ۲۰ ساعت در هقته بخوام کار کنم.
۹ ساعات هم در هفته کلاس برم واسه ۹ واحد.
به ازای هر ۳ واحد هم ۳ ساعت در هفته وقت بگذارم.
میشه ۲۰+۹+۹ = ۳۸ حالا بگیریم ۴۰ ساعت در هفته.
به نظرتون نمی شه ؟ اینم در نظر بگیرید که تو ۴ ساعت کاری یک شرکت همش در حال کار کردن نیستید