وقتی حرف از کنکور میشه همه حرف از منبع و جزوه و نوع درس خوندن و کمیت و کیفیت اون و برنامه ریزی و.... صحبت میکنن اما خیلی کم درمورد اعتماد بنفس داشتن و کنترل استرس سر جلسه صحبت میشه!
من بهتون قول میدم اگر تمام درسهارو مسلط باشی اما سر جلسه پر از استرس باشی یا نتونی اون استرس کنترل کنی همون استرس چند ساعته دقیقا در همون ساعات سرنوشت ساز تمام زمان چند ساعتتونو تخت الشعاع قرار میده و ....
البته این موضوع هم خیلی مهمه که گاهی بعضی افراد خیلی تلاش میکنن اما نوع تلاش درست نیست که من فکر میکنم این موضوع برمیگرده به کم تجربگی پس الان قدر تجربه ای که از یکسال تلاشتون بدست اوردید بدونید.
در ضمن فکر میکنم وقتی تصمیم میگیری برای ادامه تحصیل مسیری رو شروع کنی و تا زمانی که تلاش در این مسیر وجود داره شکست معنایی نداره! در مسیر ادامه تحصیل کنکور تنها یکی از موانع هست که بعضی زودتر از اون عبور میکنن و بعضی هم راهشون طولانی تره
بنظرم شکستو کسی میخوره که در نیمه راه جا بزنه و کم بیاره!
برای من کنکور فقط یک امتحان درسی و تحصیلی نیست! کنکور بهم یاد داد که باید روی خودم کنترل بیشتری داشته باشم و تمرین کنم در مواقع خاص روی خودم کنترل داشته باشم و اجازه ندم احساسم قدرت فکر کردنو ازم بگیره!
همینطور این هم میخوام بگم که خیلیهارو دیدم که چندین بار کنکور دادن تا قبول شدن پس اگر امسال برای چندمین بار کنکوردادی ناراحت نباش چون برای خیلیها اتفاق افتاده فقط اونها بجا ناامید شدن و خود را شکست خورده پنداشتن از تجربه و دانشی که طی اون دو سه سال بدست اوردن برای کنکور بعد استفاده کردن
قدر سلامتی رو بدونید که مهم سلامتیه بقیه مسائل حل شدنیه